Val de arestări în Spania. Un manechin îmbrăcat cu tricoul lui Vinicius Junior a fost agăţat de un pod

Val de arestări după incidentul de dinainte de Cupa Spaniei, când un manechin îmbrăcat în tricoul lui Vinicius Junior a fost agăţat de un pod.

Poliţia spaniolă a anunţat marţi arestarea a patru persoane în legătură incidentul petrecut la sfârşitul lunii ianuarie la Madrid, scrie lequipe.fr.

Val de arestări după incidentul de dinainte de Cupa Spaniei

Poliţia a anunţat arestarea a patru persoane în vârstă de 19, 21, 23 şi 24 de ani. Acestea sunt acuzate de „infracţiune motivată de ură”, o categorie penală care include infracţiunile rasiste în Spania, a precizat poliţia într-un comunicat.

Trei dintre ele sunt „membri activi ai unui grup ultra de suporteri ai unui club din Madrid”, a adăugat poliţia, fără a numi clubul.

Imediat după incident, numele Frente Atlético, un grup ultraș de extremă dreapta al clubului Atletico, a fost menţionat în legătură cu sloganul folosit şi prezent deasupra manechinului, „Madrid o urăşte pe Real”, ca o formă de semnătură.

Ancheta ulterioară, care s-a bazat în special pe declaraţiile martorilor, a stabilit că aceşti patru suporteri, care fuseseră „identificaţi la meciurile clasificate ca fiind de mare risc” în cadrul „mecanismelor de prevenire a violenţei sportive”, au fost „autorii prezumtivi” ai spânzurării manechinului.

În ianuarie, un manechin îmbrăcat cu tricoul lui Vinicius Junior a fost agăţat de un pod, cu câteva ore înaintea meciului echipei Real Madrid cu Atletico din Cupa Spaniei.

Manechinul folosit a fost unul colorat şi cu numele lui Vinicius Junior pe el. La gâtul păpuşii a fost legată o frânghie, iar manechinul a fost agăţat apoi de un pod din Madrid. Deasupra acestuia a fost afişat un banner cu mesajul: „Madridul urăşte Realul”.

Conform sursei citate, manechinul a fost agăţat de suporteri ai Atletico Madrid, în faţa bazei de pregătire a clubului Real Madrid.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed