Va înfunda pușcăria! Scandal uriaș cu un campion mondial. E acuzat de viol, victima drogata

Scandal uriaș în Argentina. Gonzalo Montiel, fundaşul care a executat lovitura de departajare decisivă în finala cu Franţa, la Cupa Mondială 2022, a fost acuzat de viol.

Fapta ar fi avut loc la data de 1 ianuarie 2019 la petrecerea organizată de ziua sa. Totul s-ar fi întâmplat în casa jucătorului, potrivit avocatei victimei, Raquel Hermida.

Gonzalo Montiel

În plângerea făcută la adresa sa fapta este descrisă ca „abuz sexual cu acces carnal agravat de un grup de persoane”.

Tânăra care l-a acuzat avusese o scurtă relație cu fotbalistul. Acesta a invitat-o să-i cunoască familia, apoi a insistat să participe la petrecere de la el de acasă. Femeia a declarat că nu consumă niciodată alcool, iar după două băuturi a devenit inconștientă.

Aceasta a mai declarat în fața polițiștilor că a fost „alungată din casa lui Montiel” fără să ştie „câte persoane au fost implicate în abuz”. Nici măcar nu își mai aduce aminte cum a ajuns acasă.

Gonzalo Montiel și-a drogat fosta iubită: „Mi-au spălat creierul”

„M-am trezit la ora şase seara şi mi-au spus că m-au violat. Nu mi-am amintit absolut nimic. Am petrecut săptămâni, luni, încercând să-mi amintesc lucrurile pe care mi le-au spus. Mi-au spălat creierul pentru a încerca să-l acopăr pe acest fiu de căţea.

Nu-i pot uita faţa, nu ştiu dacă a fost doar el sau au fost 20 de persoane care m-au violat. Au petrecut săptămâni întregi sunându-mă, ameninţăndu-mă. Era o maşină la uşa casei mele şi mi-era frică să nu mă împuşte. Am primit telefoane peste telefoane de la mama lui şi de la persoane anonime, care mi-au spus că, dacă Montiel va avea probleme în carieră, voi fi împuşcată în cap”, a declarat victima într-o înregistrare audio făcută publică de Radio 10.

Montiel, care joacă la Sevilla FC din 2021. În trecut a purtat culorile lui River Plate (2016-2021).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed