Uraganul Sorana Cîrstea a dat lovitura! Meci nebun la Dubai, cu Donna Vekic. Bătălie de senzaţie pentru un loc în sferturi

Uraganul Sorana Cîrstea a dat lovitura! Meci nebun la Dubai, cu Donna Vekic. Bătălie de senzaţie pentru un loc în sferturi. Cea mai bună jucătoare din România a avut parte de o partidă pe muchie de cuţit în optimi.

Sorana Cîrstea a avut un meci maraton cu Donna Vekic. A fost nevoită să revină de la 0-1 la seturi pentru a reuşi calificarea în sferturile competiţiei.

Uraganul Sorana Cîrstea a dat lovitura!

Sorana Cîrstea este autoarea unei noi performanţe importante. S-a impus în set decisiv şi a reuşit calificarea în sferturile WTA Dubai. Donna Vekic i-a produs mari bătăi de cap jucătoarei noastre.

Pentru a ajunge în optimi, Sorana Cîrstea a trecut de Sofia Kenin şi de Veronika Kudermetova. Acum, a făcut o nouă victimă importantă din circuitul WTA. Sorana Cîrstea și Donna Vekic s-au întâlnit de cinci ori în circuitul WTA, ultima dată în 2022. Prima rachetă a României conducea la meciurile directe cu 3-2.

Acum s-a făcut 4-2 după un meci cu adevărat epic. Românca, locul, 22 WTA, a avut de tras cu locul 31 WTA. A reuşit o victorie după un meci maraton, scor 3-6, 6-3, 7-5.

La capătul unui meci de două ore și 17 minute, Sorana s-a impus și s-a calificat în sferturile turneului de la Dubai. Acolo o va întâlni pe Marketa Vondrousova. Sportiva cehă a obținut calificarea după 6-2, 6-2 cu Samsonova.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed