INCREDIBIL UNDE S-A AJUNS! Turcii au schimbat comentatorul de la meciul Canada – Maroc la pauză! Motivul este… Hakar Șukur, inamicul regimului Erdogan

Este vorba despre Alper Bakırcıgil, comentator al televiziunii naționale turce TRT. Iar incidentul este de-a dreptul halucinant și amintește de vremurile în care regretatul Cristian Țopescu a fost scos de pe post din cauză că ceruse regimului Ceaușescu să le dea voie fotbaliștilor să se transfere în străinătate.

De data aceasta, șefii TRT n-au mai așteptat ca măcar să se termine meciul Canada – Maroc. L-au schimbat de la pauză pe Alper Bakırcıgil. Cu ce a ”greșit” comentatorul turc? Imediat după ce marocanul Ziyech a deschis scorul (4), Alper a precizat că Hakan Şükür a rămas în istorie drept jucătorul care a marcat cel mai rapid gol la CM: 10.8 secunde, la turneul din 2002, la 3-2 în finala mică în fața Coreei de Sud.

Fostul coleg al lui Hagi de la Galata, Hakan Șukur, s-a refugiat în SUA și muncește ca șofer de taxi, fiind considerat dușman de regimul lui Recep Tayyip Erdoğan.

Urmarea incidentului, după ce l-au scos pe jurnalist la pauză, este demnă de vremurile de mult apuse. Jurnalistul a fost înlocuit la pauză pentru că a amintit de Hakan Șukur. Iar la final, la rezumatul partidei, a fost pusă altă voce, pentru ca numele Şükür să nu se audă.

Mai mult, Bakırcıgil se pare că nu mai are nici conturi pe rețelele de socializare. Twitter-ul, cel puțin, arată la o simplă căutare că e ”cont inexistent”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed