INCREDIBIL UNDE S-A AJUNS! Turcii au schimbat comentatorul de la meciul Canada – Maroc la pauză! Motivul este… Hakar Șukur, inamicul regimului Erdogan

Este vorba despre Alper Bakırcıgil, comentator al televiziunii naționale turce TRT. Iar incidentul este de-a dreptul halucinant și amintește de vremurile în care regretatul Cristian Țopescu a fost scos de pe post din cauză că ceruse regimului Ceaușescu să le dea voie fotbaliștilor să se transfere în străinătate.

De data aceasta, șefii TRT n-au mai așteptat ca măcar să se termine meciul Canada – Maroc. L-au schimbat de la pauză pe Alper Bakırcıgil. Cu ce a ”greșit” comentatorul turc? Imediat după ce marocanul Ziyech a deschis scorul (4), Alper a precizat că Hakan Şükür a rămas în istorie drept jucătorul care a marcat cel mai rapid gol la CM: 10.8 secunde, la turneul din 2002, la 3-2 în finala mică în fața Coreei de Sud.

Fostul coleg al lui Hagi de la Galata, Hakan Șukur, s-a refugiat în SUA și muncește ca șofer de taxi, fiind considerat dușman de regimul lui Recep Tayyip Erdoğan.

Urmarea incidentului, după ce l-au scos pe jurnalist la pauză, este demnă de vremurile de mult apuse. Jurnalistul a fost înlocuit la pauză pentru că a amintit de Hakan Șukur. Iar la final, la rezumatul partidei, a fost pusă altă voce, pentru ca numele Şükür să nu se audă.

Mai mult, Bakırcıgil se pare că nu mai are nici conturi pe rețelele de socializare. Twitter-ul, cel puțin, arată la o simplă căutare că e ”cont inexistent”.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari