Ungurii au întrecut orice limită! Cererea strigătoare la cer care a pus Europa pe jar. Răzvan Burleanu intervine de urgenţă

Ungurii au întrecut orice limită! Cererea strigătoare la cer care a pus Europa pe jar. S-a aflat ce vor să facă cei de la Federaţia Ungară de Fotbal, iar Răzvan Burleanu intervine de urgenţă.

Ungurii nu mai au limite. Prin vocea lui Sandor Csanyi, președintele Federației Ungare de Fotbal și vicepreședinte al UEFA și FIFA, au venit cu o cerere incredibilă.

Ungurii au întrecut orice limită!

Acesta a cerut ca fanii Ungariei să poată afișa simbolul Ungariei Mari la meciurile internaționale. Şeful FRF, Răzvan Burleanu, nu a rămas impasibil la cererea ungurilor. Federația Română de Fotbal a explicat că se va opune acestei idei, atât la FIFA, cât și la UEFA, dacă această propunere va fi luată în calcul, confor gsp.ro.

„FRF nu acceptă și nu va accepta niciodată acest lucru și își va exprima punctul de vedere la FIFA și UEFA, dacă această discuție va ajunge pe masa celor două foruri internaționale, la fel cum, cu siguranță, vor proceda și celelalte federații din regiunea noastră.

Revizionismul nu este acceptat în fotbal, iar UEFA condamnă cu fermitate mesajele provocatoare de natură politică, ideologică, religioasă sau insultătoare, acestea fiind categoric interzise pe stadioane”, a precizat FRF.

În urmă cu câteva zile, Sandor a şocat pe toată lumea. „Dacă noi organizăm o competiție, echipele trebuie să accepte condițiile acesteia. La fel stau lucrurile internațional. Dacă vrem să jucăm în calificările europene, Liga Națiunilor sau Champions League și Europa League, atunci trebuie să acceptăm și noi condițiile lor.

Potrivit UEFA, bannerele cu mesaje rasiste și politice nu sunt permise. Întrebarea este… poartă simbolul Ungariei Mari un mesaj politic? În opinia noastră, nu”, a precizat Sandor Csanyi pentru M4 Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed