Una dintre cele mai frumoase sportive, declarație tranșantă . Ce spune despre fotografiile incendiare pe care le postează. Imagini

Jutta Leerdam este considerată una dintre cele mai frumoase sportive. Olandeza, vicecampioană olimpică la patinaj viteză, adoră să posteze pe rețelele de socializare fotografii sexy.

Tânăra în vârstă de 23 de ani are deja 3,3 milioane de urmăritori pe conturile de socializare care îi apreciază postările. Totuși, sunt și unii internauți care i-au reproșat că își pierde prea mult timp cu ședințele foto.

Patinatoarea cu cinci medalii de aur în palmares le-a răspuns în cadrul unui interviu.

„În perioada când am antrenamente, nu prea am chef să fac fotografii și videoclipuri. Fac asta în principal în cele câteva zile libere pe care le am și apoi cred că este super distractiv de făcut. De obicei mă antrenez din greu de două ori pe zi, iar lucrurile din jur îmi fac viața mai plăcută. Nimeni nu trebuie să-și facă griji pentru mine”, a transmis Jutta.

Jutta Leerdam s-a despărțit de iubit

În ultimele luni, viața frumoasei patinatoare a fost destul de complicată. Olandeza a dezvăluit că s-a despărțit de iubitul ei, patinatorul Koen Verweij. Cei doi formau un cuplu de mai mulți ani.

Jutta Leerdam, Koen Verweij

„Pooh, în orice caz am fost tulburată. S-au schimbat multe lucruri în viața mea. Dar mă uit înapoi la asta foarte pozitiv, pentru că acum sunt liniștită.

Este adevărat că am fost conectați în mai multe moduri: ca cei mai buni prieteni, colegi patinatori, ca parteneri de afaceri și ca colegi de cameră. Am fost împreună 24/7 și Koen mi-a dat multă încredere. Este ceva ce îmi lipsește și o să-mi fie dor, dar chiar dacă toată lumea din viața mea ar dispărea, eu încă mă am pe mine. Sunt perfecționist și mă concentrez pe cariera mea.

Am învățat să-mi ascult instinctul, să mă concentrez pe lucrurile potrivite și am realizat că familia este cel mai important lucru din viața mea. În ultimele luni a trebuit să fac o mulțime de alegeri”, a mai spus patinatoarea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed