Un nou transfer pe axa Botoşani-FCSB?! Jucătorul propus lui Gigi Becali: ‘Va fi vândut cu multe milioane!’

Un nou transfer pe axa Botoşani-FCSB?! Chiar patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, i-a propus un jucător lui Gigi Becali. Mai mult, Iftime susţine că jucătorul îi va aduce şi profit latifundiarului din Pipera.

Patronul celor de la FC Botoșani i l-a propus lui Gigi Becali pe Joyskim Dawa, care are deja oferte din străinătate, conform omului cu banii de la Botoşani. În schimb, Iftime nici nu se gândeşte să renunţe la Alin Şeroni. „Șeroni este indispensabil. Rămâne, e un caracter special, n-am crezut până nu l-am cunoscut. Are multe calități, el poate interveni oricând de pe banca de rezerve, îmi place ca om, asta nu înseamnă că-i place să lustruiască banca.

Îmi place de el ca om, este un foarte bun om de grup. Nu cred că-l ia domnul Becali. Domnul Becali, dacă vrea să audă televizorul, să fie foarte atent la Dawa!

Dacă prinde ritm, pleacă cu milioane de euro de acolo! El are oferte. Cum vine o ofertă pentru un fotbalist de-al meu, cum mi-l debusolează total. El mai are doi ani la mine, nu-i dau drumul, dar cu o ofertă bună poate pleca. Sunt discuții, din Bulgaria, și acolo știți cine, din Ungaria am ofertă foarte bună, din Portugalia”, a spus Valeriu Iftime, conform sport.ro.

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Dawa

Şi fostul component al Generaţiei de Aur, Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Dawa şi i-a transmis lui Gigi Becali să-l ia la FCSB.

„E un jucător puternic, foarte puternic, face un pressing de întâmpinare agresiv în zonă. Disciplinat, am auzit numai lucruri bune despre el, are și o tehnică bună pentru postul de fundaș central. S-a remarcat la Botoșani, eu cred că într-un alt context, poate să ajute foarte mult, are forță, are toate calitățile să facă performanță”, a declarat Ilie Dumitrescu, mai spune sursa citată.

În acest sezon, Dawa a bifat 33 de meciuri sub comanda lui Marius Croitoru, în toate competițiile, la FC Botoşani. Mai mult acesta a marat de 4 ori și a oferit o pasă decisivă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed