Un mare campion îl distruge pe Vladimir Putin! Ieşire dură după o nouă atrocitate comisă de ruşi. Zeci de persoane ucise după bombardarea unui spital de copii

Un mare campion îl distruge pe Vladimir Putin. Vitali Klitschko, primarul Kievului, a publicat un mesaj dur la câteva ore după ce ușii au bombardat un spital de copii.

Cel puțin 27 de persoane au fost ucise în atacul care a avut loc astăzi.

Vitali Klitschko, mesaj dur pentu Vladimir Putin

Ziua de 8 iulie nu va fi uitată niciodată de ucraineni. Capitala Kiev a fost bombardată, dar de această dată printre ținte a fost și un spital de copii, dar și alte unități care găzduiau minori.

Vitali Klitschko, fost campion mondial la box, în prezent primar al orașului Kiev, a postat un mesaj pe contul de socializare despre atrocitățile comise de uși.

„Am auzit cu urechile mele rachetele care au lovit astăzi Kievul. Rusia folosește rachete pentru a ataca oamenii cei mai lipsiți de apărare de acolo, care sunt copiii bolnavi. Pentru Putin, copiii întinși în paturi de spital cu cancer și alte boli grave sunt ținte legitime ale războiului!

Acest lucru este de neîntrecut în disprețul său față de umanitate. (…) Lumea trebuie să realizeze că Putin nu vrea pace, ci lovește din ce în ce mai brutal.

Cine suntem noi, ca specie umană, dacă se permite ca acești copii nevinovați care zac pe paturile de spital să fie ținte ale războiului? [Putin] trebuie oprit!” a fost apelul lui Vitali Klitschko.

 „Rusia nu poate susţine că nu ştie unde cad rachetele sale şi trebuie să fie trasă la răspundere pentru toate crimele sale. 

 Astăzi, Rusia a lovit multe orașe din Ucraina: Kiev, Dnipro, Kryvyi Rih, orașe din regiunea Donețk. (…) Peste 100 de persoane au fost rănite, despre 27 de oameni se știe că au fost uciși în această lovitură. Mai mult de 40 de rachete de diferite tipuri. Au fost avariate clădiri rezidențiale, infrastructură și un spital de copii”, a spus și Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed