Un fost stelist a dat verdictul! Cine este adevărata Steaua. Susţinere totală pentru cei de la FCSB

Un fost stelist a dat verdictul! S-a aflat cine este adevărata Steaua. Susţinere totală pentru cei de la FCSB, deși merge frecvent și la meciurile echipei din liga secundă. Gigi Becali trebuie să știe.

Răzvoiul dintre CSA Steaua – FCSB este deja la curent pentru toată lumea, iar opiniile sunt împărțite. Adrian Neaga, fostul jucător a lui Gigi Becali, deși merge frecvent la meciurile ambelor echipe, a dat un răspuns clar.

Susţinere totală pentru cei de la FCSB

Adrian Neaga a declarat că deși merge și la meciurile celor de la CSA, acolo unde Daniel Opriţa, prietenul lui, este antrenor, fostul jucător a declarat că are o afinitate aparte pentru FCSB, pe care o consideră adevărata Steaua.

„La Steaua merg. Am văzut că s-ar putea să joace încă un meci în Ghencea. Eu merg la ambele Stele la meciuri. Culoarea roș-albastru. Am afinitate față de echipa care e în prima ligă și care cred că e adevărata Steaua.

Acuma îmi pare rău că o spun și de multe ori mi-am atras antipatii, dar mă duc și la meciurile lui Daniel Oprița și lui Boștină pentru că îi susțin și chiar mă bucur pentru ei că au făcut lucruri bune acolo la echipa Armatei”, a spus Adrian Neaga la fanatik.ro.

Potrivit unui sondaj INSCOP, 1 din trei români tine cu FCSB-ul.

Aproape 30% dintre români spun că sportul lor preferat este fotbalul, pe următoarele locuri aflându-se handbalul şi tenisul, iar 20,5% nu au un sport favorit, conform unui sondaj realizat de INSCOP.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed