Gigi Becali face scandal! L-a distrus în direct pe rivalul său de la CFR Cluj. Războiul este uriaş

Gigi Becali face scandal! L-a distrus în direct pe rivalul său de la CFR Cluj. Războiul este uriaş. Latifundiarul din Pipera a câștigat la CEDO procesul de acum un deceniu, când a fost condamnat.

Gigi Becali l-a atacat dur pe Cristi Balaj, după ce acesta a firmat că latifundiarul din Pipera are parte de prea multă mediatizare.

Gigi Becali face scandal!

După ce s-a aflat că Gigi Becali a câștigat la CEDO procesul din 2013, Cristi Balaj a declarat că este de părere că patronul roș-albaștrilor are parte de prea multă mediatizare din partea mass-media.

Gigi Becali nu s-a lăsat mai prejos și a avut un răspund tăios la adresa lui Balaj. Patronul de la FCSB i-a sugerat lui Cristi Balaj să consulte prima data articolul 6 din Codul de Procedură Civilă, apoi să vorbească.

„Bă, tată, Balaj poate să vorbească și el de Meme Stoica, nu de mine. Dar nici de Meme nu poate să vorbeacă pentru că ăla e tobă de fotbal.

Ca să vorbească de mine trebuie să îi ceară permisiunea lui Varga. Păi, voi credeți că Balaj decide vreodată ceva pe la CFR? Îl invit să citească articolul 6. Atât îi transmit.

Am mințit eu? Nu stau tată să vorbesc eu prostii despre Balaj, dar vreau să îl văd eu pe el ce o să mai zică, atunci când Statul român o să aibă de plătit. Eu știu ce are Balaj cu mine, dar nu are rost să discut acum. Atât îi transmit. Îmi doresc să pună mâna să citească articolul șase. Nu am ajuns eu Gigi Becali să stau de vorbă cu Balaj. Cu mine poate să vorbească Neluțu Varga”, a spus Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Articolul 6 din Codul de Procedură Civilă

„Orice persoană are dreptul la judecarea cauzei sale în mod echitabil, în termen optim şi previzibil, de către o instanţă independentă, imparţială şi stabilită de lege. În acest scop, instanţa este datoare să dispună toate măsurile permise de lege şi să asigure desfăşurarea cu celeritate a judecăţii”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed