Un fost internațional, reacție fabuloasă. Nu s-a abținut și a glumit pe seama unui jucător după UTA – Gloria Buzău

Un fost internațional, reacție fabuloasă. Nu s-a abținut și a glumit pe seama unui jucător după UTA – Gloria Buzău 5-1.

Arădenii au obținut biletul pentru Superliga, după ce în prima manșă a barajului au terminat 0-0 cu Gloria Buzău, iar apoi au învins cu 5-1.

Basarab Panduru, reacție fabuloasă după UTA – Gloria Buzău

Atacantul Virgiliu Postolachi (23 de ani) a marcat de două ori în UTA – Gloria Buzău 5-1, în barajul de promovare/menținere în Superliga. La finalul meciului, Basarab Panduru nu s-a abținut și a glumit pe seama fotbalistului. Asta după ce Postolachi a declarat că nu știe ce va face și trebuie să discute cu impresarul.

„A făcut un sezon bun. Are 12 goluri în Liga 1. E ceva pentru el. Nu știu dacă poate merge mai departe. Poate i-ar prinde bine încă un an la UTA, ca să mai prindă încredere și să ajungă la nivelul următor. Dar, în general, la noi te duci în jos, nu la nivelul următor. Nu știu dacă e bine să plece acum… A bătut-o pe Buzău, a bătut mingea. Mai rămâne să fie căutat de PSG după golurile astea și e totul perfect. Dacă tot pleacă Messi, măcar să-l aducă pe el înapoi”, a declarat Basarab Panduru la OrangeSport.

Postolachi a fost crescut la juniorii lui PSG. A jucat pentru francezi până în vara lui 2013. Apoi a jucat la Lille B, Vendyssel (Danemarca) și Mouscron.

La UTA a ajuns în vara lui 2022. Are 12 goluri în 39 de meciuri, în Liga 1. A mai înscris de două ori și în Cupa României.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed