Un fost internațional cu peste o sută de meciuri sub tricolor, avertisment pentru naționala lui Edi Iordănescu: `Dacă și Andorra ne pune probleme, nu putem să avem pretenții `

Sâmbătă România va debuta în preliminariile pentru Euro 2024, în deplasare, împotriva Andorrei. Selecționata antrenată de Edi Iordănescu face parte dintr-o grupă cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra, care la prima vedere, nu pare așa de speriat.

Răzvan Raţ (41 de ani), al treilea fotbalist ca număr de prezențe la națională all time, este categoric. România e obligată de blazon să iasă cu șase puncte din dubla acțiune, contra Andorrei și a Belarusului.

”Nu ai voie să ai pretenții!”

”Optimişti trebuie să fim oricum. Aceste echipe au evoluat foarte mult, şi-au înţeles limitele şi încearcă să se adapteze şi să maximizeze ceea ce pot să facă ei ce e mai bine, adică să se apere, pentru că nu au resursele necesare pentru a ataca o echipă ca România.

Orice se poate întâmpla, pentru că, din păcate, noi avem o statistică nu foarte bună cu… (n.r. echipele mici) în ultimii ani cel puţin. Şi atunci, trebuie să fim optimişti, trebuie să întelegem că suntem mai buni teoretic, mai departe trebuie să muncim şi să o dovedim în teren.”, a spus Răzvan Raț pentru pentru Orange Sport.

”Dacă nu luăm şase puncte cu echipele cele mai slabe din grupă, teoretic, nu ai voie să ai pretenţii să te califici. Chiar vorbeam (n.r. cu foştii coechipieri, înainte de meciurile directe), <<băi, dacă şi Andorra ne pune probleme, atunci nu putem să avem pretenţii să ne calificăm>>”, a mai declarat Raţ.

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed