Un fost dinamovist surprinde pe toată lumea! A divorțat cu scandal, dar acum pare mai fericit ca niciodată. Imagini cu noua soție / Foto

Un fost dinamovist surprinde pe toată lumea. A divorțat în urmă cu doi ani, iar acum a decis să-și refacă viața alături de altă femeie.

Steliano Filip trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături Fiviane Brînză și după o relație nu foarte lungă au decis să se căsătorească.

A divorțat cu scandal, iar acum ajunge din nou în fața altarului

Jucătorul celor de la Mezokovesdi și Fivianei au făcut pasul cel mare. Cei doi s-au căsătorit și au postat și câteva imagini pe contul de socializare. 

”Pot spune că este femeia care mă face cel mai fericit în acest moment! Am găsit persoana care mă completează, am petrecut foarte mult timp împreună și am realizat că suntem făcuți unul pentru celălalt. Ne dorim să formăm o familie frumoasă”, a declarat Steliano Filip pentru antenastars.ro.

Steliano Filip, divorţ cu scandal

Divorțul dintre Steliano Filip și Bianca Marina a fost extrem de mediatizat. Fotbalistul a acuzat-o de infidelitate și că nu ar fi fost o mamă bună. În schimb, femeia a spus că nu se mai înțelegeau de ceva vreme, iar motivul ar fi fost altul. Problemele ar fi început după ce fotbalistul s-a convertit la penticostalism, iar Bianca a refuzat să-și schimbe convingerile.

„Noi nu ne mai înțelegem de ceva timp , dar am ales să ținem asta pentru noi. Dacă nu te mai înțelegi şi te chinui de ceva vreme, mai bune pui punct. Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem.

Nu m-am regăsit, în primul rând, cu religia. Asta a fost cam prima piedică între noi. Am încercat, dar nu, sunt ok așa cum sunt, ortodoxă.

Îl simțeam că și-ar fi dorit să mă duc pe drumul lui. Eu mă bucur pentru el că a făcut lucrul ăsta, chiar s-a schimbat în bine, dar când lucrurile se răcesc, oricât de schimbat este un om, nu e aceeași”, a spus Bianca pentru sursa citată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed