Un fost căpitan al naționalei îi face direct nesimțiți pe jucătorii lui Iordănescu: `E rușinos`!

După cel mai prost meci făcut de echipa națională a României din ultimii ani, care n-a reușit să tragă un șut pe poarta Muntenegrului, fanii prezenți la Podgorica le-au cerut socoteală jucătorilor, antrenorilor și șefilor FRF.

”Am avut o prestație jalnică. E greu să găsesc explicații, noi ne asumăm ce s-a întâmplat astăzi pe teren… ”, a spus Alex Maxim la câteva minute după fluierul final.

”Am primit cât am meritat. E o seară foartă proastă pentru noi, eu nu am venit la națională să-mi stric cariera, am venit să dau totul… Trebuie să ne asumăm cu toții ce s-a întâmplat, altfel, vom vorbi de o altă campanie ratată, de un alt selecționer… Sunt supărat, sunt nervos, sunt la cald”, a încercat să explice și selecționerul Iordănescu, la microfonul Prima TV.

”Greșelile mele au costat echipa, de asta am pierdut. Îmi pare rău pentru jucători, sper să nu-i afecteze. Probabil am fost surprinși de agresivitatea lor, jocul nu a fost bun din partea noastră.”, a ieșit și căpitanul Chiricheș, cel care a greșit la ambele goluri ale gazdelor.

”E rușinos să aibă această declarație, ca și căpitan al naționalei…”, a venit imediat replica lui Gică Popescu, din studio. Înainte ca să vină reacțiile de la Podgorica, fostul căpitan al național a dat de pământ cu jucătorii.

”Un asemenea rezultat rușinos lasă urme. Echipa națională e atitudine, e suflet, e respect, băieții ăștia ar trebui să simtă tricoul naționalei, nu-l simt… Dacă nu-l simți, n-ai ce căuta la echipa națională.

Noi am muncit să aducem naționala la un nivel, ei ce fac cu atitudinea asta, fac ca toată lumea să-și piardă respectul față de echipa națională prin nesimțirea lor! Asta fac ei când vin la echipa națională, au o atitudine nesimțită!

Mi-e teamă că actuala generație din echipa națională suferă și de lipsă de valoare, și de lipsă de atitudine. Nu ai cum să te bată Muntenegru!”, a tunat furios ”Baciul”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed