Un fost antrenor de la FCSB îl face praf pe Ivaylo Petev. Ce se va întâmpla cu bulgarul: ‘Românii sunt proști’

Un fost antrenor de la FCSB îl face praf pe Ivaylo Petev. S-a aflat ce se va întâmpla cu antrenorul oltenilor. Nicolae Dică și Basarab Panduru au vorbit despre meciul dintre FCSB și CSU Craiova.

Ivaylo Petev a început bine la CSU Craiova, 3 victorii consecutive, după care oltenii nu au mai reușit nimic.

Un fost anenor de la FCSB îl face praf pe Ivaylo Petev

Basarab Panduru și Nicolae Dică au discutat despre posibila demitere a lui Ivaylo Petev, și au ajuns la o concluzie. Aceștia au spus care e motivul pentru care tehnicianul bulgar nu pleacă din Bănie.

„Au schimbat antrenorul, dar din păcate, jocul n-a crescut. De exemplu, sunt curios, dacă era un antrenor român, dacă Pandi avea un alt discurs, să spună că este prima etapă, că vine după pregătire… Păi, l-am adus pe Petev, pentru că antrenorii români sunt proşti şi nu pot să câştige. L-am adus pe Petev să îmi bată FCSB-ul, nu să o bată pe Voluntari sau pe Oţelul. De asta îl aduc, ca să le bată pe Rapid, pe CFR”, a spus Dică, la Orange Sport TV.

„Sunt sigur că îl vor da afară, dacă nu va avea rezultate. Sau poate şi-o fi tras un contract din ăla gras, lucru pe care antrenorii mici nu îl fac… Pentru că antrenorii români vin fără bani, sau nu pun clauze”, a continuat Panduru.

„Are un contract beton”

„Asta spun. Nu este OK. El îşi pune o clauză de 1.000.000 de euro, spre exemplu, şi atunci nu îl mai poţi da afară. Deci, dacă nu îl dă afară atât de uşor cum vă dă pe voi, înseamnă că are un contract beton. Atunci, nu mai punem ce face Petev, pentru că poate să nu facă nimic, pentru că are un contract beton. Este vina românului care acceptă să nu ia nimic când este dat afară”, a mai spus Nicolae Dică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed