Un campion mondial al greilor a mers să-l viziteze pe Cristiano Ronaldo. Cum s-au fotografiat cei doi

Cristiano Ronaldo își face timp să se și distreze. În urmă cu câteva zile, portughezul a fost vizitat de Francis Ngannou, campion la categoria grea în UFC.

Camerunezul a petrecut câteva zile la Riad și nu a ratat primul meci oficial al lui Ronaldo la Al-Nassr. Apoi, l-a vizitat și acasă. Se pare că cei doi s-au distrat de minune și nu au uitat să posteze și câteva fotografii. 

Francis Ngannou, în plin scandal cu UFC

Francis Ngannou a luptat ultima dată în ianuarie 2022 pentru titlul l-a categoria grea din UFC. Camerunezul și-a păstrat centura după ce l-a învins atunci pe Ciryl Gane. De atunci nu a mai urcat în ring fiind accidentat la picior. În urmă cu câteva zile, veste că Ngannou nu mai face parte din organizație i-a surprins pe toți.

„Am negociat cu el un contract pentru doi ani. I-am oferit un contract care l-ar fi făcut cel mai bine plătit luptător la categoria sa din toată istoria companiei”, a spus președintele UFC.

Chiar și așa, camerunezul a avut mai multe condiții. Printre altele, Francis Ngannou a cerut o asigurare de sănătate și dreptul de a avea sponsori. Cum nu s-au înțeles, camerunezul a părăsit UFC și cel mai probabil se va îndrepta spre box.

Ngannou a început să boxeze la vârsta de 22 de ani, dar la 26 a decis să facă pasul spre MMA. 17 victorii și 3 înfrângeri a adunat Ngannou în MMA.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed