Un campion european a decis să se retragă din activitate. Anunțul făcut de Ciprian Nicolae Daroczi

Boberul român Ciprian Nicolae Daroczi şi-a anunţat, luni seara, pe Instagram, retragerea din activitate la numai 25 de ani.

„După 7 ani, două ediţii ale Jocurilor Olimpice şi multe competiţii internaţionale la care am câştigat medalii şi m-am clasat pe podium, dar şi alte momente frumoase, am decis să mă retrag din sport.

Am avut experienţe unice, am întâlnit oameni cu care am împărţit aceeaşi pasiune pentru sporturile de iarnă. Vreau să îi mulţumesc pilotului meu @mihaitentea, colegilor, antrenorului @danielpacioianu, prietenilor şi familiei cu care am împărtăşit această experienţă. Acum e timpul pentru mine să merg mai departe spre următorul capitol al vieţii mele”, a anunţat Daroczi.

Daroczi, care a fost atlet la începutul carierei sportive, participând şi la Campionatele Mondiale de juniori din 2015 de la Cali (Columbia), a trecut la bob în 2017. Ulterior a participat la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018 (locul 18 la bob-2) şi 2022 (locul 16 la bob-2 şi 13 la bob-4), scrie agerpres.ro.

Daroczi şi-a trecut în palmares trei titluri de campion european de tineret (2019, 2021) şi unul de campion mondial de tineret (2021). Cel mai bun rezultat la Campionatele Mondiale de seniori a fost un loc 10 în 2019, la Altenberg.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed