Umilinţă totală pentru Sorin Cârţu! L-au făcut praf în direct. Mesajul care îi va lăsa mască pe toţi

Umilinţă totală pentru Sorin Cârțu! L-au făcut praf în direct, pentru modul în care s-a prezentat în cadrul emisiunii. Detaliul care a fost complet greșit la vestimentația fostului mare jucător.

Sorin Cârțu, protagonist în controversa momentului! Cum a venit îmbrăcat în emisiune. Mesajul care îi va lăsa mască pe toţi.

Umilinţă totală pentru Sorin Cârțu!

Sorin Cârțu a fost aspru judecat pentru cum s-a prezentat în cadrul unei emisiuni! Fostul preşedinte al celor de la CSU Craiova și-a ales o vestimentație ”roș-albastră”.

Ex-președintele oltenilor a încasat ironii dure din parte colegilor de platou.

”Acolo unde este cu roșu, că eu nu văd bine, nu cumva e sigla de la FCSB?”, a transmis Adi Ilie, conform Fanatik.

”E bleumarin cu alb. Zici de ăsta roșu? Păi așa l-a pus Ralph Lauren, pentru că e de la Polo! Ce faci, mă, trăiești pe sub pământ? Nu ști care e sigla de la Polo?”, a răspuns Cârțu.

”Mihai nu se bagă la echipă!”

Cârțu a fost întrebat dacă l-a ajutat pe Mihai Rotaru să aleagă primul 11 al oltenilor din partida cu Petrolul Ploiești, 3-2.

Fostul președinte din Bănie a negat vehement și a admis faptul că nu discută astfel de subiecte cu patronul alb-albaștrilor.

Cu câteva zile înaintea duelului oltenilor, Cârțu a subliniat faptul că Maldonado și Screciu ar construi cuplul ideal de fundași centrali. Decizia lui Ivaylo Petev a coincis cu premoniția fostul oficial al craiovenilor.

“Nu se ia după mine. Se ia Mihai după mine? Nu. Dar Mihai nu se bagă la echipă să vorbească cu antrenorul. Nu râd. Ți se pare că râd (n.r. spune râzând). Tu (n.r. Horia Ivanovici) știi mai bine, pentru că ești prieten mai bun cu el!”, a spus Sorin Cârțu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed