Mihai Rotaru, dat de gol! Ce a putut să facă patronul de la CSU Craiova. Sorin Cârţu a făcut totul public

Mihai Rotaru, dat de gol! S-a aflat ce a putut să facă patronul de la CSU Craiova. Sorin Cârţu a făcut totul public. Cei doi au făcut un pariu care îl vizează pe noul jucător venit în Bănie, în aceasă iarnă.

Anzor Mekvabishvili a venit la CSU Craiova în această perioadă de marcato. Sorin Cârțu a făcut un pariu cu Mihai Rotaru în legătură cu evoluțiile mijlocașului georgian.

Mihai Rotaru, dat de gol!

Sorin Cârțu a povestit la fanatik.ro că a făcut un pariu cu Mihai Rotaru, pe 1.000 de euro că Anzor Mekvabishvili va deveni unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga.

”Nu știu dacă este bine să dau din casă, am făcut un pariu cu Mihai. Am făcut pe 1.000 de euro, Mi-a zis că în șase etape o să fie cel mai bun (n.r.- Mekvabishvili), la fel cum era Cicâldău. Am alt principiu pentru mijlocaș. Pentru mine mijlocașul era foarte important în ceea ce însemna travaliu în teren, participarea în atac și apărare.

Noi peste tot considerăm că la 23 de ani e tânăr. Să vedem dacă îl câștig. La ce văd la el, cu mers pe teren, fără schimb de ritm, nu are schimbări de viteză, nu are implicări pe faza de atac, ceea ce se cere la un mijlocaș. Intră pe combinații, a avut în repriza a doua o pasă filtrantă pe care a greșit-o când să îi dea lui Koljic”, a spus Sorin Cârțu, potrivit sursei menționate mai sus.

”Pe mine nu mă dă pe spate”

”Pe urmă a avut situația aia când a avut mingea pe 16 metri și a șutat peste poartă. Pe mine de fel nu mă dă pe spate. Așa, dacă vrei să înțelegi cum este valoarea mea pentru un mijlocaș, știți foarte bine că v-am spus cine este preferatul meu din România: Olaru.

Ăla este tipul de mijlocaș pe care l-aș vrea la echipă și care îmi place mie. Participare pe defesinsivă și ofensivă, agresivitate”, a mai adăugat Cârțu.

Până acum, în tricoul Craiovei, mijlocașul are 5 apariții, dar fără vreo reușită. Anzor Mekvabishvili este produsul celor de la Dinamo Tbilisi și este cotat la un milion de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed