Umilinţă totală pentru Simona Halep! Ce s-a întâmplat după finala Turneului Campionilor. Dezvăluirile care vor stârni un scandal uriaş

Umilinţă totală pentru Simona Halep! S-a aflat ce s-a întâmplat după finala Turneului Campionilor. Au apărut dezvăluiri care vor stârni un scandal uriaş.

Finala Turneului Campionilor de la Torino a fost câștigată de Novak Djokovic (36 de ani) în fața lui Jannik Sinner (22 de ani), scor 3-6, 3-6.

Umilinţă totală pentru Simona Halep

După finală, jurnalistul american David Kane a făcut o comparație între Jannik Sinner și Simona Halep, americanul scriind pe Twitter: Uite, acolo e Sinner care face aceeași greșeală ca tine!”.

În finala Turneului Campioanelor din 2014, Simona Halep a pierdut duelul cu Serena Williams. Asta deși românca o învinsese pe sportiva din SUA în faza grupelor, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Sinner cu Djokovic.

Halep trecuse de Ana Ivanovic, scor 6-7(7), 6-3, 3-6, și se calificase în finală cu Serena Williams, Halep ratând trofeul în fața acesteia cu 6-3, 6-0.

De altfel, în cazul în care Halep ar fi pierdut cu 2-0 la seturi în fața sârboaicei, Serena Williams nu s-ar fi calificat în finală. Totuși, românca a ales să joace corect, asta deși ea era deja calificată înainte de ultimul duel din grupă.

„Nu am niciun fel de regrete că mi-am făcut treaba pe teren în meciul cu Ivanovici şi am ţinut-o pe Serena în turneu. Am încercat să câştig meciul. Nu am putut.

Dar nu m-am gândit niciodată că trebuie să pierd în două seturi. Aceasta a fost. Serena merită titlul. E mult mai bună. E în regulă. Nu am nici un fel de regrete”, declarase Simona Halep după finala Turneului Campioanelor din 2014.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed