Umilinţă totală pentru favoritul lui Gigi Becali! A încasat-o grav. Încă un club din Superliga i-a închis ușa

Umilinţă totală pentru favoritul lui Gigi Becali! A încasat-o grav. Încă un club din Superliga i-a închis ușa. Pare că nu mai are nicio şansă de a prinde un contract în România după experienţele de la FCSB şi CFR Cluj.

Gigi Becali l-a dorit enorm la FCSB pe Billel Omrani. Evoluţiile acestuia au fost însă foarte slabe. Acum, francezul e pe cale să renunțe la fotbal! Nu se mai poate înțelege cu niciun club. Colaborarea cu FCSB ar putea fi ultima din carieră.

Umilinţă totală pentru favoritul lui Gigi Becali!

Billel Omrani a colaborat cu vicecampioana doar un an de zile, după ce Gigi Becali a făcut tot posibilul să îl transfere. Latifundiarul s-a declarat nemulțumit de viața din exterior pe care o avea jucătorul francez, așa că a renunțat imediat la serviciile atacantului.

După despărțirea de FCSB, Omrani a întâmpinat dificultăți în a-și găsi un club. Ultima echipă care s-a interesat de situația jucătorului liber de contract ar fi fost FC Botoșani, însă Valeriu Iftime nu a fost convins și a pus stop negocierilor.

Finanțatorul moldovean a dezvăluit motivul pentru care a spus pas colaborării cu francezul.

„Văd că veștile circulă repede. Da, am fost în negocieri pentru Omrani ăsta, dar am decis să pun stop discuțiilor și să îi spun pas. Totul a început acum o lună, atunci când ne-a fost propus. De atunci am tot discutat.

El avea și unele pretenții financiare destul de mari pentru nivelul salarial al echipei mele, a mai redus apoi din aceste pretenții, dar tot nu am de bătut palma.

Am stat și m-am gândit mai bine, iar sacrificiul financiar nu îmi oferea nicio garanție că o să îmi iasă cu Omrani, dar nici nu am vrut să dau vestiarul peste cap. Casap este cam ultimul transfer. Am lista full”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Pro Sport.

Omrani, surprins alături de o vedetă din România

Liber de contract, Billel Omrani s-a reîntors în România și a început pregătirea fizică alături de același antrenor profesionist, cu care colaborează și Florinel Coman.

Fostul atacant al vicecampioanei și-a format între timp și un cerc de prieteni, alături de care se postează pe rețelele de socializare. Fotbalistul s-a afișat cu Antonia, cântăreață de muzică pop.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed