Umilinţă totală pentru Elias Charalambous! Antrenorul celor de la FCSB, făcut praf în direct: ‘4, stai jos’

Umilinţă totală pentru Elias Charalambous! Antrenorul celor de la FCSB a fost făcut praf în direct. Un fost atacant al marii rivale s-a dezlănţuit pur şi simplu la adresa tehnicianului cipriot.

Ionel Dănciulescu l-a desființat pe Elias Charalambous și a vorbit despre situația tehnicianului de la FCSB.

Umilinţă totală pentru Elias Charalambous!

Acum câteva zile se scria că Elias Charalambous ar fi pe picior de plecare de la FCSB, după ce s-ar fi aflat pe lista celor de la Lyon. Totuși, reprezentanții clubului din Hexagon l-au adus la echipă, până la urmă, pe Fabio Grosso.

Ionel Dănciulescu, fostul dinamovist, este de părere că Elias Charalambous nu își dă seama de statutul pe care îl are la FCSB.

„Cum A3 de la FCSB să aibă ofertă de la Lyon? Ce sunt balivernele astea, mă? Să fim serioși.. E A3 la FCSB! Pe mine mă deranjează aroganța cu care vine la fiecare interviu și vorbește. Acceptă-ți, mă, situația și ia-ți fapta cu tine cum se spune, că tu ești cine ești.

Eu vorbesc din alt punct de vedere, Mandorlini este A1. Mă deranjează că te dai mai mult decât ești! 4, stai jos! Nu mă enervez des”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit digisport.ro.

Ce a spus Charalambous despre lista celor de la Lyon

„(Reporter: Au apărut informaţii că sunteţi pe lista lui Olympique Lyon) Apar mereu tot felul de lucruri. Nu vreau să comentez pe acest subiect, nu am nicio informaţie despre acest subiect şi nu are rost să continuăm.

Sunt fericit că sunt aici, mă bucur de fiecare zi de la FCSB. Chiar sunt fericit că sunt aici şi asta este tot!

(Reporter: Unde v-aţi dori să antrenaţi pe viitor?) Nu cred că este momentul să discutăm despre asta. Acum trebuie doar să ne concentrăm pe meciul de mâine. Nu este niciun motiv să vorbim despre aşa ceva!”, a spus tehnicianul vicecampioanei, în cadrul unei conferințe de presă.

Cipriotul a venit la FCSB la începutul lui martie. De atunci a adunat 21 de partide pe banca „roș-albaștrilor” în care a obținut 14 victorii, 2 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri. Elias a aduc echipa pe primul loc în clasamentul din Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed