Umilință totală pentru Elias Charalambous! Antrenorul celor de la FCSB, făcut praf. Ce ordin a primit

Umilință totală pentru Elias Charalambous! Antrenorul celor de la FCSB, făcut praf. Ce ordin a primit tehnicianul cipriot de la Anghel Iordănescu. Fostul selecționer al naționalei nu s-a abținut.

Anghel Iordănescu taie în carne vie! Discurs războinic la adresa lui Elias Charalambous. Ce l-a nemulțumit pe fostul selecționer.

Umilință totală pentru Elias Charalambous!

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al naționalei și tatăl lui Edi Iordănescu, a analizat atmosfera generală din cadrul partidelor vicecampioanei.

Fostul tehnician s-a declarat a fi nemulțumit de atitudinea lui Elias Charalambous din cadrul meciurilor, sfătuindu-l pe cipriot să se implice mai mult, de pe marginea terenului.

„Această emulație ar trebui să apară și la nivelul conducătorilor, la nivelul cluburilor, la nivelul jucătorilor și la nivelul antrenorilor.

Până la urmă, să stai pe bancă și doar să aplauzi, în loc să intervii energic și să încerci să schimbi ceva din jocul echipei tale, în loc să ai o reacție, tu nu faci altceva decât să privești.

Mi-a plăcut enorm de mult echipa lui Dorinel Munteanu. De Dorinel nu mai îmi place de mult timp. A îmbătrânit la fel ca mine. Mi-a plăcut Dorinel și nu Florinel. Dorinel Munteanu are o echipă după chipul și asemănarea sa, o echipă care își dă sufletul pe teren.

Ceea ce m-a surprins, pe lângă că a fost superioară fizic, a dominat și a controlat partida tehnico-tactic. A jucat simplu, eficient, din o atingere sau două.

Cisotti, luați-l și naturalizați-l. Revin la jucătorii noștri. Trebuie să își ridice nivelul până la Euro. Inclusiv jucătorii titulari care, jos pălăria, și-au făcut datoria!”, a declarat Anghel Iordănescu, conform fanatik.ro.

Anghel Iordănescu propune naturalizarea unui jucător!

Fostul selecționer propune naturalizarea lui Juri Cisotti, jucătorul celor de la Oțelul Galați.

„Nu știu cum îl cheamă, italianul ăla care a dat golul 2. Luați-l și naturalizați-l! Eu cred, revin la jucătorii noștri, jucătorii noștri trebuie să ridice nivelul până la acest campionat european.

Inclusiv jucătorii titulari care, jos pălăria, și-au făcut datoria. Inclusiv acei jucători care au obținut această calificare trebuie să-și ridice și nivelul de pregătire și de exprimare!”, a declarat Anghel Iordănescu, conform fanatik.ro.

FCSB va vizita FCU Craiova, joi seară, de la ora 20.45, duel ce se va disputa în cadrul etapei #3 din Cupa României!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed