Lovitură totală pentru Elias Charalambous! S-a decis soarta lui Andrea Compagno. Gigi Becali a spus clar

Lovitură totală pentru Elias Charalambous! S-a decis soarta lui Andrea Compagno. Gigi Becali a luat decizia finală în ceea ce îl privește pe vârful italian. Totul se va concretiza la iarnă.

Pierdere uriașă pentru Elias Charalambous! Gigi Becali a spus clar pentru ce sumă este gata să îl cedeze pe Andrea Compagno.

Lovitură totală pentru Elias Charalambous!

Andrea Compagno va părăsi cert gruparea roș-albastră în această iarnă! Gigi Becali a anunțat că este pregătit să renunțe la serviciile atacantului italian, chiar dacă asta ar însemna să piardă o sumă de bani semnificativă.

Compagno a fost cumpărat din vestiarul celor de la FCU Craiova, în vara anului 2022, în schimbul a 1,5 milioane de euro.

Omul cu banii de la FCSB a anunțat că îl va ceda pe italian doar pentru suma de 1 milion de euro.

„Ultima ofertă pe care am făcut-o a fost de 1 milion de euro. Am lăsat la 1 milion, eu cer 1 milion. Am dat 1,5 milioane. Ce să faci? Asta este când n-ai cap. Sunt jucători, sunt oameni, de fapt, le zic oameni. Dacă omul e muncitor și are 500 de euro pe lună și după aia merge la 4.000, nu-l mai interesează.

După un an de zile, a făcut 50.000 de euro. Asta e părerea mea. El, după ce a avut 5.000 la Craiova, a venit aici la 20.000, el s-a săturat. Și când a dat de atâția bani, s-a făcut de bani. Nu vedeți? Una-două, pac, în cap. Ai 2 metri, stai, băi, pe picioare.

Am cerut un milion, ei au dat 500.000. Poate dau 700.000. Din Arabia și din Italia. Să vedem care dă banii. Oricum, nu o să-l mai vedeți. Să vedem dacă ne înțelegem cu el, i-am dat 20.000 de euro pe lună, găsește-ți o echipă și pleacă! Facem circăreală la FCSB?”, a declarat Gigi Becali.

Golgeter în sezonul trecut la FCSB, Compagno a reușit să bifeze 16 goluri în toate competițiile. În prezent, atacantul a intrat definitiv în dizgrațiile patronului, fiind adesea ținut pe banca de rezerve.

În cele 21 de apariții ale sale în teren în cadrul sezonului actual, Compagno a reușit să marcheze doar de patru ori.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed