Umilinţă totală pentru David Beckham! Soţia starului nu s-a mai abţinut. Victoria Beckham a făcut totul public

Umilinţă totală pentru David Beckham! Soţia starului nu s-a mai abţinut. Momentele cu adevărat cumplite prin care a trecut unul dintre cele mai titrate cupluri din istoria fotbalului. Victoria Beckham a făcut totul public

Soția lui David Beckham a făcut dezvăluiri complete! Cele mai teribile momente din cariera starului. Încă se confruntă cu amintirile.

Umilinţă totală pentru David Beckham!

Victoria și David Beckham formează unul dintre cele mai populare cupluri din lumea fotbalului. Cei doi s-au cunoscut în anul 1997, pe vremea când David se afla în lotul celor de la Manchester United.

Doi ani mai târziu, faimosul cuplu a spus ”da” în fața lui Dumnezeu, în prezent bucurându-se de cei patru copii.

Între timp, familia Beckham a lucrat la un documentar care întruchipează viața lor personală, dar și cea profesională. Prin intermediul serialului, Victoria a dezvăluit momente crunte atât din viața de cuplu, cât și din viața profesională a patronului de la Inter Miami.

Soția starului a reamintit Mondialul din 1998, atunci când Argentina s-a duelat cu Anglia. Diego Simeone s-a împiedicat în urma unui contact direct, alunecând și sprijinindu-se pe spatele lui Beckham. Englezul nu s-a controlat și l-a lovit cu piciorul pe argentinian, fapt ce i-a adus eliminarea.

Victoria a reamintit perioada teribilă care a urmat, în urma gestului făcut de către starul englez, în cadrul documentarului, citată de Marca.

„A suferit de o ură absolută, acuzațiile publice au ajuns la alt nivel. Era deprimat. Încă vreau să omor oameni.

Era atât de fericit, amândoi eram, și nu am avut niciodată dubiu că trebuia să îi spun. Vreau să zic că ne doream mult asta și el nu putea fi mai fericit de atât.

„Hoddle (n.r. Glenn Hoddle, selecționerul naționalei) se află pe lista mea de obiective. Nu a ieșit să îl protejeze pe David, care avea 23 de ani. Era un bărbat, deși nu l-aș numi așa, era major.

Mi-a schimbat viața. M-am simțit vulnerabilă și singură. Primea abuzuri zilnic peste tot pe unde mergea. Lumea se uită la tine într-un anumit fel, te scuipă, te insultă, se apropie de fața ta și îți spune lucruri teribile”, a spus Victoria Beckham.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed