Ultrașii l-au `lucrat` pe Mititelu? Gazdele avansează această ipoteză: `E răzbunare, în loc să-și susțină echipă, ei asta au făcut de la început!`

Partida Sepsi – FCU Craiova va intra cu siguranță în analele fotbalului românesc. Centralul Andrei Chivulete a trimis echipele la vestiare, după 26 de minute de joc și o tentativă de întrerupere de zece minute, după regulament.

Chivulete a oprit meciul din cauza scandărilor xenofobe din tribune. Dinspre galeria Craiovei, spun gazdele. Care susțin că spectatorii locali n-au răspuns la provocări, chiar dacă oltenii acuză că au fost înjurați și ei, însă nu știe nimeni injuriile din limba maghiară.

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, l-a felicitat pe centralul Chivulete pentru măsura luată și l-a compătimit pe Adrian Mititelu, care ar fi fost ”lucrat” astfel de proprii ultrași.

„Tot meciul, galeria lui FCU Craiova, în loc să susțină echipa, a scandat doar lozinci rasiste și xenofobe. Ah, și împotriva domnului Mititelu! Galeria noastră nu a scandat niciun cuvânt greșit tot meciul, doar «Hai Sepsi!».

Domnul Mititelu a venit la mine după meci și mi-a zis că îi este rușine pentru ce s-a întâmplat. Ne-a strâns mâna. S-a întrecut orice limită! Nu am auzit deloc «Hai Craiova» sau «Hai Știința»… doar trivialități. Eu cred că e o răzbunare împotriva domnului Mititelu. Nu mi se pare corect să se răzbune pe un om care a băgat atâția bani.

Nu mi se pare corect nici ca o echipă să câștige cu 3-0 la «masa verde»”, a spus Laszlo Dioszegi la „Digi Sport Special”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed