Mircea Lucescu a dat verdictul! Ce spune despre noua echipă a lui Ianis Hagi. Este răsturnare totală de situaţie

Mircea Lucescu, o primă reacție în urma anunțului făcut de către presa turcă, în ceea ce privește colaborarea lui Ianis Hagi cu cei de la Galatasaray! Este răsturnare totală de situaţie.

Tehnicianul este de părere că o astfel de colaborare ar fi extrem de benefică pentru Ianis Hagi, jucător împrumutat, în prezent, în La Liga!

Ce spune despre noua echipă a lui Ianis Hagi!

Publicații de calibru din Turcia, precum Fotomac sau Aksan, au anunțat potențiala colaborare dintre Ianis Hagi și Galatasaray, ce ar urma fi anunțată la finalul sezonului regular!

Mircea Lucescu a analizat mișcarea tricolorului, împrumutat actualmente la Deportivo Alaves, acolo unde nu a reușit să obțină titularizarea.

Ar fi excepțional ca internaționalul să evolueze în cadrul grupării ”Cim-Bom”.

”Să vedem dacă se realizează. Ar fi foarte bine. Ar avea acolo o susținere extraordinară. El este un jucător talentat și are nevoie de susținerea publicului. Îmi aduc aminte când jucam eu fotbal, Dobrin avea nevoie de susținerea publicului, nu juca în deplasare.

Sunt jucători extraordinari, dar care au nevoie de susținerea publicului, de încrederea celorlalți!”, a declarat Mircea Lucescu.

Ianis este născut în Istanbul, orașul în care ar urma să evolueze și în care, la rându-i, tatăl său a făcut furori. Gică Hagi evolua în cadrul formației în perioada în care s-a născut mijlocașul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed