Ultima oră – Fotbaliștii Armatei nu și-au luat gândul de la baraj: CSA Steaua a dat FRF în judecată la TAS

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a acţionat în judecată Federaţia Română de Fotbal la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) şi cere suspendarea barajului de promovare în Liga 1, o decizie urmând să fie anunţată în cursul zilei de astăzi, a declarat juristul FRF, Adrian Stângaciu, potrivit Agerpres.

„Clubul Steaua a atacat la TAS decizia prin care nu i se permite să dispute barajul de promovare în Liga I. Probabil a făcut demersurile alaltăieri, dar abia ieri am aflat şi noi. Am primit 24 de ore de la TAS să depunem documentele pentru a ne apăra. Este un mic dezavantaj faptul că am fost anunţaţi târziu pentru a formula apărarea, dar am trimis argumentaţia, iar acum aşteptăm să primim decizia. Astăzi o vom primi cu siguranţă pentru că mâine este meciul de baraj (n.r. – Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte, prima manşă) şi nu mai este timp. Ei au cerut suspendarea barajului, să vedem ce spune TAS”, a afirmat Adrian Stângaciu.

Oficialul FRF a precizat că, la fel ca la orice proces, şansele sunt 50-50%. „Nu pot să spun că sunt optimist sau nu. Depinde, pentru că dacă ne luăm după legea din România este clar că decizia de a nu permite CSA să dispute barajul este cea corectă. Însă şi CSA s-a pregătit cu argumente. Nu ne rămâne decât să aşteptăm să vedem ce spune instanţa”, a explicat el.

CSA Steaua a încheiat play-off-ul Ligii a 2-a pe locul 4, dar nu are drept de promovare, astfel că locul său la baraj a fost luat de echipa clasată pe poziţia a 5-a, Concordia Chiajna.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed