Ucraina se teme de România! Anunţ clar înaintea meciului de la EURO 2024. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Oleksandr Zinchenko, fundașul celor de la Arsenal, dar și vedeta primei reprezentative din Ucraina, a făcut o analiză detaliată asupra lotului echipei naționale a României! Formația sa va debuta contra tricolorilor la EURO 2024, pe data de 17 iunie.

Zinchenko i-a lăudat pe elevii lui Edi Iordănescu și speră ca partida să fie una extrem de dinamică. Naționala din Ucraina vrea să câștige duelul în semn de solidaritate pentru trupele de soldații aflate pe front.

Anunţ clar înaintea meciului Ucraina-România!

Fundașul stânga a recunoscut că îi cunoaște destul de bine pe tricolori, iar partida nu va fi deloc ușoară în fața românilor.

„Toți cunosc foarte bine situația din prezent din Ucraina, pentru noi este o motivație extra. Trebuie să arătăm cea mai bună prestație a noastră, după care să vedem ce se va întâmpla.

Cunosc mulți jucători români. Ne pregătim în cel mai bun mod posibil. Vom întâlni o echipă dificilă. Va fi un duel extrem, dar, până la urmă, trebuie să ne focusăm pe ceea ce putem oferi noi.

Ucraina are o echipă minunată, nu văd niciun motiv pentru care nu am putea obține obiectivul propus. Sută la sută, vom pune și mai mult suflet luni comparativ cu alte confruntări!”, a spus Oleksandr Zinchenko, la gsp.ro.

Oleksandr Zinchenko a înregistrat 37 de meciuri la echipa națională a Ucrainei, în cadrul cărora a bifat nouă goluri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed