Gigi Becali, declarație fabuloasă. Sfat pentru Edi Iordănescu. Cum crede șeful de la FCSB că poate România să câștige meciul cu Ucraina

Gigi Becali, declarație fabuloasă. Șeful de la FCSB a vorbit despre meciul tricolorilor cu Ucraina. Acesta crede că jucătorii lui Edi Iordănescu ar putea să obțină un rezultat bun, dar cu o singură condiție.

România debutează peste 4 zile la EURO 2024, în meciul cu Ucraina. Urmează meciul cu Belgia, apoi cel cu Slovacia.

Gigi Becali, declarație fabuloasă

Gigi Becali a vorbit despre pimul meci al tricolorilor la EURO. Șeful de la FCSB este convins că România a putea să câștige, dar cu o condiție. Edi Iordănescu să folosească în primul  11 fotbaliști de la campioana României.

Ștefan Târnovanu, Adrian Şut, Darius Olaru, Florinel Coman sunt fotbaliștii care au fost convocați pentru turneul din Germania. 

”(n.r. Ce face România în meciul cu Ucraina?) Nu ştiu, tată! Eu am încredere în echipa naţională. Dacă joacă un fotbalist de la FCSB, eu am încredere că batem. Dacă nu, direct în cap. Dacă nu, în cap”, a declarat Gigi Becali.

Edi Iordănescu: „Ne dorim să stăm cât mai mult în Germania”

„Ne dorim să stăm cât mai mult în Germania, trebuie să producem rezultate, încercăm la fiecare meci să oferim cea mai bună versiune a noastră. România nu are un istoric bogat la turneele europene, este o șansă în plus pentru această generație. Provocări sunt foarte multe, Belgia s-a săturat de câte participări la Europene a avut, încercăm să compensăm cu multă muncă.

E clar că ne lipsesc niște jucători pe care i-ați regăsit în campanie din cauza accidentărilor sau a problemelor majore de la club. A trebuit să facem niște modificări, dar toți cei care sunt acum cu noi, au fost prezenți în campanie la un moment dat. Ar mai fi fost și alți jucători care puteau să aibă așteptări pentru a fi convocați și nu respingem această idee, dar suntem aici, noi suntem cei care reprezentăm România, acest grup e pregătit, rămâne de văzut cât putem să demonstrăm și pe teren”, a spus selecționerul României pentru FRF Tv.

Programul României din Grupa E, EURO 2024

Luni, 17 iunie 2024
ROMÂNIA – Ucraina (Munchen) – 16:00
Belgia – Slovacia (Frankfurt) – 19:00

Sâmbătă, 22 iunie 2024
Slovacia – Ucraina (Dusseldorf) – 16:00
Belgia – ROMÂNIA (Koln) – 22:00

Miercuri, 26 iunie 2024
Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt) – 19:00
Belgia – Ucraina (Stuttgart) – 19:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed