Tsitsipas o vrea pe Margot Robbie în tribune la Australian Open, dar ar putea avea o mare surpriză! Cu cine ține frumoasa actriță, pozele sunt virale!

Grecul Stefanos Tsitsipas e semifinalist la Australian Open, dar a ”rupt„ Internetul nu grație prestației sale senzaționale, ci datorită show-ului pe care l-a dat la interviul pe care Jim Courier i l-a luat după partida cu Sinner.

”Australia este o țară grozavă. Îmi plac foarte multe lucruri la această țară. De fapt, una dintre actrițele mele preferate este din Australia…Margot Robbie”, s-a scăpat Tsitsipas, care a fost provocat de Courier să-i lanseze oficial o invitație frumoasei actrițe australiene.

”Mi-ar plăcea să o văd în tribune, într-o zi!”, a recunoscut Tsitsipas, însă fanii s-au amuzat ulterior pe rețelele de socializare dintr-un motiv.

Au ieșit de la naftalină două fotografii din 2013, cu Margot Robbie la un meci demonstrativ jucat între Rafael Nadal și… Novak Ts.

Internauții s-au amuzat teribil. Mai ales că Margot Robbie a apărut atunci alături de Nole, ala că i-au transmis grecului că actrița ar putea să apară la o eventuală finală la Australian Open între Tsitsipas și Djokovic, dar ca fan al inamicului.

 

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari