Tricolorul lui Edi Iordănescu și-a decis viitorul! Transfer important pentru jucător. Detalii de ultimă oră despre mutare

După despărțirea de Al-Okhdood, și după un parcurs foarte bun la EURO 2024, cu echipa națională a României, fundașul central a lui Edi Iordănescu a semnat un contrat pe un sezon.

Andrei Burcă a semnat cu fosta echipă a lui Daniel Isăilă.

Tricolorul lui Edi Iordănescu și-a decis viitorul!

Fundașul de la naționala lui Edi Iordănescu a semnat cu Baniyas un contract valabil un an de zile, cu opțiunea de prelungire pe încă un an, și deja a fost prezentat oficial la echipă.

„Andrei Burcă face parte din familia Baniyas!

Clubul Baniyas a semnat cu fundașul central al echipei naționale a României, Andrei Burcă. Acesta vine de la clubul Al-Akhdoud din Arabia Saudită și se va alătura cantonamentului de vară din Serbia.

A reprezentat România în 30 meciuri internaționale, ultima oară la Campionatul European din Germania, unde a reușit să se califice cu echipa sa în optimile de finală. A jucat în peste 345 partide la echipele de club. Alături de CFR Cluj, a câștigat mai multe campionate și a jucat în Europa League și Conference League.

Este entuziasmat să fie prezent în capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi, considerând mutarea a fi o mare provocare”, au anunțat oficialii clubului din Emiratele Unite Arabe, pe pagina de Facebook.

Andrei Burcă este un jucător cotat la 3 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed