Cum a ajuns Spania în finala EURO 2024! Dezvăluiri de ultimă oră despre iberici. Au anesteziat Franţa

S-a aflat prima echipă care merge în finala Campionatului European din Germania! Spania a învins selecționata Franței în semifinale, marți seară. Gruparea condusă de către Luis de la Fuente se va lupta pentru marele trofeu duminică seară, la Berlin, contra câștigătoarei duelului Olanda – Anglia.

Franța a deschis scorul partidei disputate pe Allianz Arena, însă ibericii și-au majorat șansele în următoarele 15 minute de joc. Până la finalul duelului, francezii nu au mai putut schimba soarta partidei, iar Spania s-a calificat în finala EURO 2024, scor final 2-1.

Cum a ajuns Spania în finala EURO 2024!

Lamine Yamal a fost cel care a deschis scorul pentru Spania, în minutul 21. Dani Olmo a marcat golul de 2-1, patru minute mai târziu.

Presa spaniolă a explodat, la scurt timp după ce naționala s-a calificat în marea finală a Campionatului European. Deși nu erau cotați cu șanse reale la începutul acestei campanii, băieții lui Luis de la Fuente sunt aproape de a înregistra un rezultat istoric.

”Echipa speranței, cea a reîntâlnirii cu suporterii. Face încă un pas spre paradisul ce îi așteaptă duminică. În fața unei selecții de stele mondiale, Spania a adus personalitate, îndrăzneală și suferință. Indiferent de adversar. Patru minute de magie au doborât Franța. Lamine Yamal a înscris un gol incredibil pentru un jucător de 16 ani. Dani Olmo a confirmat revenirea!”, au notat cei de la Marca.

”Ei bine, Spania va fi la Berlin și va lupta pentru a patra sa Cupă Europeană din istorie. După ce a învins Franța (2-1) într-un alt mare meci în care eroul a fost Lamine Yamal. MVP-ul semifinalei după un gol spectaculos. Un șut cu stângul imparabil în colțul porții care a liniștit La Roja după un start dificil în care a încasat un gol de la Muani. Dani Olmo, înainte de jumătatea primei reprize, a completat remontada și echipa națională spaniolă a știut să controleze jocul pentru a menține scorul până la final!”, au scris jurnaliștii iberici de la Mundo Deportivo.

„Lamine și Olmo au impulsat o echipă întreagă!”

Pentru ”Furia Roja”, aceasta este prima finală la un Campionat European, din anul 2012. Pe atunci, Spania învingea naționala Italiei cu 4-0.

”Sunt rare momentele în fotbal când justiția pare să domine. Iar aceasta este una dintre ele. Pentru că La Roja va lupta pentru titlul de campioană după ce și-a confirmat statutul de cea mai bună echipă a turneului în meciul cu Franța.

Cele două goluri extraordinare marcate de Lamine și Olmo au impulsat o echipă care a redobândit afinitatea pentru mingea de fotbal. Fie că va întâlni Anglia sau Țările de Jos, singurul pericol pentru La Roja este să nu-și trădeze propriile principii!”, a fost mesajul celor de la AS.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed