Tricolorul care şi-a decis viitorul! Dezvăluiri de ultimă oră de la negocieri. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Edi Iordănescu trebuie să știe. Se negociază soarta tricolorului. Echipa la care este legitimat a primit o ofertă direct din Turcia. Prestațiile românului i-au cucerit pe oficialii clubului din SuperLig.

Denis Drăguș este legitimat la Standard Liege, însă se află sub formă de împrumut, până în vară, la Gaziantep, fosta echipă a lui Marius Șumudică.

Tricolorul care şi-a decis viitorul! Edi Iordănescu trebuie să știe

Denis Drăguș mai are contract cu Standard Liege până la finalul sezonului viitor, iar datorită prestațiilor excelente de la Gaziantep, o altă echipă din Turcia a pus ochii pe el.

Potrivit jurnaliștilor turci, a fost deja trimisă o ofertă la clubul din Belgia de la Trabzonspor. Oficialii turci îl vor și pe Cihan Canak, de la Standard Liege, însă oferta făcută nu a fost pe placul belgienilor.

Potrivit informațiilor furnizate de trabzonx.com, Trabzonspor nu renunță. Oficialii mai pregătesc o ofertă de 4 milioane de euro pentru cei doi jucători.

Însă, este puțin probabil ca echipa de club a lui Drăguș să accepte, deoarece presa din Belgia scrie că oficialii echipei așteaptă cel putin 3 milioane de euro doar pentru Denis.

Totuși, se mai zvonește în presa din Turcia că, cei doi jucători doriți de Trabzonspor își doresc să semneze contractul, fiind interesați să joace pentru echipa care se află pe locul 3 în clasamentul din SuperLig.

Cota de piață a lui Denis Drăguș este de 3 milioane de euro. Cihan Canak este cotat la 3.5 milioane de euro.

Drăguș, în 29 de meciuri jucate pentru turci, a marcat de 12 ori și a oferit o pasă decisivă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed