Tricolorul care se află aproape de mutarea carierei! Dezvăluiri de ultimă oră despre atacant. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Tricolorul care se află aproape de mutarea carierei! Dezvăluiri de ultimă oră despre atacant. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Este vorba despre unul dintre jucătorii pe care selecţionerul se va baza la EURO 2024.

Tricolorul lui Edi Iordănescu ar putea să prindă mutarea carierei. Jucătorul ar putea să semneze în următoarele zile.

Tricolorul care se află aproape de mutarea carierei!

Impresarul lui Radu Drăguş a venit cu veşti de ultim moment. Florin Manea a anunțat că negocierile sunt avansate și că există șanse foarte mari ca transferul să se facă.

”Vești bune! Nu sunt încheiate complet toate negocierile, dar există o ofertă importantă pentru Denis Drăguș de la Trabzonspor. Negocierile sunt foarte avansate.

Așteptăm și decizia celor de la Standard Liege, dar eu zic că în mare parte suntem foarte aproape să ne înțelegem. Este o echipă din primele trei din Turcia, probabil va juca în cupele europene.

Ar fi senzațional și pentru Denis, și pentru Trabzon să reușească acest transfer. Eu zic că va fi un pas înainte pentru Denis și sper să o țină tot așa, să dea la fel de multe goluri ca la Gaziantep.

Am discutat acum 6 ore cu cei de la Trabzonspor. Aseară am avut o întâlnire cu vicepreședintele lor. Am vorbit azi cu cei de la Standard Liege, sunt aceiași patroni ca la Genoa și am o relație bună cu ei pentru că l-am avut pe Radu Drăgușin acolo. Suntem foarte aproape să închidem acest transfer”, a declarat Florin Manea, conform playsport.ro.

Denis Drăguș a ajuns la Gaziantep la dorința lui Marius Șumudică, antrenor care s-a despărțit între timp de echipa din Turcia. În cele 29 de meciuri jucate pentru Gaziantep în toate competițiile, internaționalul român a marcat de 12 ori și a dat un assist.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed