Tricolorul care ajunge la tribunal! Este dat în judecată de fostul impresar. O sumă uriaşă e la mijloc

Tricolorul ajunge la tribunal după ce a fost dat în judecată de fostul impresar. Suma care este la mijloc este uriașă. Vrea să îl învețe minte să respecte contractele. O parte din banii câștigați, îi va dona.

Horațiu Moldovan va ajunge la tribunal după ce a fost dat în judecată de fostul impresar, din cauză că nu și-a respectat contractul.

Tricolorul care ajunge la tribunal!

Bogdan Apostu a anunțat marți că l-a dat în judecată pe jucătorul transferat la Atletico Madrid. Acesta l-a impresariat pe Moldovan din 2019 până la începutul lui 2023.

Impresarul de fotbaliști are de gând să-l învețe pe Horațiu ce înseamnă onoarea. Acesta nu se gândește deloc la bani, mai ales că o parte din câștig, o va dona.

„Tot ce am reșit am făcut prin muncă, nu am plâns niciodată după bani. L-am dat în judecată pe Horațiu Moldovan. Nu țip după bani. Mare parte dintre banii pe care îi voi câștiga la proces îi voi dona și voi face totul public.

Am nevoie ca jucătorii să înțeleagă că contractele trebuie respectate, iar onoarea trebuie să primeze în fotbal”, a declarat Bogdan Apostu, la digisport.ro.

Apostu, vrea 7% din tranferul la Atletico Madrid

Impresarul îi solicită lui Moldovan 3% din toate contractele avute de el din 2021 până în prezent, dar și 7% din suma de transfer primită de Rapid de la Atletico Madrid (800.000 €).

„În primul rând, am de primit 3% din toate contractele avute de Horațiu din 2021 încoace. Și alți 7% din suma de transfer la Atletico Madrid. Bani pe care eu i-am trecut în contractul lui, pentru că asta era modalitatea legală agreată cu juriștii și avocații, urmând ca eu să-i facturez când se realizează transferul. Iar el acum se face că uită…

Contractual, el nu mai este reprezentat de mine acum. Și nu vreau nimic din ce face el acum la Atletico. Nu vreau parte din salariul lui. A expirat contractul lui cu mine.

Suntem bărbați, nu e niciun fel de problemă, chiar dacă moral lucrurile trebuiau să fie diferite. Însă când ne referim la ăia 7%, ăia sunt banii mei! Și el știe asta”, a declarat acesta în februarie, potrivit gsp.ro.

Cum a început scanalul dintre cei doi

„L-am ajutat foarte mult, atât pe el, cât și pe fratele lui. Diferendul ăsta imaginar – pentru că din punctul meu de vedere n-a existat nimic – a plecat de la faptul că Horațiu a auzit că aș fi cerut eu comision pentru fratele lui, pe care îl reprezentam, de la Steaua.

Nu e real! Ipotetic vorbind, și dacă aș fi cerut comision, care era problema? Asta e meseria mea! Însă nu e cazul de față”, a mai declarat Apostu pentru sursa de mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed