Tragedie uriaşă în sport! Şi-a pierdut viaţa la doar 51 de ani. A avut parte de o moarte violentă

Tragedie uriaşă în sport! Şi-a pierdut viaţa la doar 51 de ani. A avut parte de o moarte violentă. Totul s-a aflat chiar acum. Este vorba despre un fost ciclist foarte cunoscut. S-a aflat şi legătura sa cu România.

Este tragedie în sport. Ciclistul italian Davide Rebellin, câştigător al Turului Sibiului în 2013, a încetat din viaţă.

Tragedie uriaşă în sport!

Davide Rebellin a fost lovit de un camion în timp ce se antrena, anunţă mass-media italiană, citată de AFP. Rebellín, în vârstă de 51 de ani, rula pe bicicleta sa pe o şosea din Montbello Vicentino, din provincia Vicenza. Atunci a fost lovit de un camion care, însă, şi-a continuat drumul, şoferul fiind în prezent căutat de poliţie, relatează ziarul Il Messaggero.

Italianul, în palmaresul căruia figurează şapte victorii în marile curse clasice, între care Liege-Bastogne-Liege, Săgeata Valonă, Amstel Gold Race şi Clasica San Sebastian, a fost unul dintre cei mai buni specialişti ai generaţiei sale în cursele de zi.

El a fost depistat pozitiv la eritropoetină (EPO), cu ocazia unui control efectuat la JO 2008 de la Beijing, unde reuşise să cucerească medalia de argint, care i-a fost retrasă ulterior. Suspendat doi ani, el a revenit în circuit şi a continuat să participe la curse.

Ultima sa echipă a fost Work Service, iar la începutul lui 2022 Rebellin declara pentru presa spaniolă că acesta va fi ultimul său sezon ca ciclist profesionist, informează Agerpres.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari