Tragedie cumplită în sport! S-a stins din viaţă la doar 16 ani. Cauzele decesului, învăluite în mister / Foto

Tragedie cumplită în sport! S-a stins din viaţă la doar 16 ani. Cauzele decesului, învăluite în mister. Este vorba despre una dintre cele mai promiţătoare fotbaliste ale Planetei care s-a stins din viaţă imediat după meci.

Tragedie uriaşă în fotbal. S-a stins din viaţă o mare speranţă a unui mare club din Germania. Este vorba despre Charlotte Vellar, o tânără fotbalistă la MSV Duisburg. Aceasta a murit la 16 ani.

Tragedie cumplită în sport!

Tragedia a fost anunţată chiar de către clubul la care activa. Decesul lui Charlotte Vellar a provocat o durere fără margini pentru familie, dar şi pentru cei care au cunoscut-o. Cauzele decesului încă nu se cunosc.

Cei de la MSV Duisburg au postat un mesaj copleşitor pe reţelele de socializare, chiar în ziua tragediei. Cu doar câteva ore înainte, MSV Duisburg jucase un meci de campionat.

„Nu există nicio consolare pentru această durere incredibilă. MSV deplânge pierderea lui Charlotte Vellar, care a murit mult, mult prea devreme la vârsta de 16 ani. Condoleanțe familiei, prietenilor și membrilor echipei. Vă dorim putere pentru aceste momente incredibil de dificile”, au transmis cei de la MSV Duisburg.

Mesaje de condoleanţe au transmis şi cluburile din Bundesliga, Werder Bremen, Bayer Leverkusen și VfL Wolfsburg. Ultimul meci jucat de Charlotte Vellar a fost pe 26 februarie, în victoria pe care echipa sa a câştigat-o cu 9-0 cu Bayer Uerdingen.

Charlotte Vellar nu a fost uitată nici de TV Kapellen, fostul său club. „Lotti, așa cum a fost numită, a avut întotdeauna un zâmbet pe buze și și-a găsit marea pasiune în fotbal. Charlotte a cântat în trupele TV U11 și U13. Era o jucătoare iubitoare de distracție și iubitoare de fotbal. Oricum, ea avea întotdeauna un zâmbet pe buze„, au scris cei de la TV Kapellen.

 

Mesajele de condoleanţe au curs valuri pe reţelele de socializare. Oameni simpli au ţinut să îţi exprime susţinerea faţă de familia şi apropiaţii Charlotter Vellar. „Toate inimile noastre plâng, mică prinţesă!”,

„Noi îi aparținem lui Dumnezeu și Lui ne întoarcem. Fie ca Dumnezeu să aibă milă de sufletul tău, dragă Charly, să te primească în Ceruri și să dea familiei tale putere și răbdare nelimitată” sau „Dumnezeu să o odihnească. Sincere condoleanţe familiei” sunt doar câteva dintre mesajele transmise.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed