Tragedia momentului în sport! S-a stins din viață o adevărată legendă. A marcat istoria sportului cu victoriile sale

Tragedia momentului în sport! S-a stins din viață o adevărată legendă care a marcat istoria sportului cu reușitele sale.

Eugen Kantor, unul dintre cei mai cunoscuți culturiști ai României, s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani. Tragedia s-a produs după ce fostul sportiv se antrenase pe stadion și la sală. A fost dus de urgență la spitalul din Arad, apoi la Timișoara, dar medicii nu au mai putut să-l salveze. Diagnosticul a fost disecție de aortă.

”R.I.P. Kantor Eugen..un om și un sportiv, o adevărată legendă a culturismului românesc și a Aradului…Dumzeu să-l odihnească în pace. A murit vultur cum se spune…a făcut antrenament până în ziua când a plecat dintre noi. XOX GYM a fost sala care a avut onoarea să îl primească pănă în ultima clipa a vieții lui”, a scris pe pagina sa socială, Constantin Bisca, patronul sălii XOX GYM, locul unde se antrena Kantor.

Kantor a câștigat peste 30 de concursuri naționale și internaționale. În 1992 a primit titlul de maestru al sportului.

Fostul culturist s-a retras oficial din concursuri n anul 2016, în luna octombrie. Atunci a fost organizată o gală la Sala Polivalentă Victoria din Arad.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed