Tragedia momentului în sport! S-a stins din viaţă la doar 49 de ani. Nu a avut nicio şansă

Tragedia momentului în sport! S-a stins din viaţă la doar 49 de ani. Nu a avut nicio şansă. Lumea fotbalului este în doliu după vestea devastatoare care a devenit publică în urmă cu puţin timp.

Tragedie cumplită în lumea fotbalului. A încetat din viaţă la vârsta de doar 49 de ani. Este vorba despre Erick Rodriguez, secundul lui Claudio Vivas la naționala Costa Ricăi.

Tragedia momentului în sport!

Tehnicianul s-a simţit rău în timpul zborului spre Croația și a fost internat la Amsterdam. Nu a mai putut fi salvat. A murit în timp ce ”Los Ticos” disputau un amical cu reprezentativa Emiratelor Arabe Unite, scor 1-4..

„Am aflat în prima repriză că mi-a murit secundul. Am încercat să fiu cât mai profesionist în a doua parte, pentru că trebuia să terminăm jocul. Erick Rodriguez mi-a fost un foarte bun prieten. Acestea sunt lucruri cu care cineva trebuie să se confrunte în viață, dar a fost ceva foarte trist și nefericit. Totul s-a întâmplat în mai puțin de 72 de ore” a dezvăluit selecționerul Claudio Vivas.

Erick Rodriguez, 49 de ani, a început să se simtă rău în timpul zborului de la Newcastle, unde „Los Ticos” întâlniseră Arabia Saudită (3-1), la Zagreb. În timpul escalei făcute la Amsterdam, s-a decis transportarea lui la o clinică locală, pentru o evaluare medicală amănunțită. Cu el a rămas și un reprezentant al Federației.

Apoi, duminică, Rodriguez a fost internat la spitalul OLVG. Luni a ajuns și soția în Olanda. În ciuda îngrijirilor primite, starea sa de sănătate s-a înrăutățit la primele ore ale dimineții de marți, iar la 15:45, ora locală, a decedat.

„Regretăm cele întâmplate și, în același timp, lucrăm la toate detaliile pentru repatrierea corpului neînsuflețit, împreună cu ambasada Costa Ricăi în Țările de Jos”, se arată în comunicatul publicat de Federație.

Rodríguez a antrenat mai multe echipe de club din Costa Rica în timpul carierei, precum și naționalele U-17 și U-23, înainte de a deveni secundul lui Claudio Vivas la reprezentativa A.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed