Tragedia momentului în sport! S-a stins din viaţă la doar 34 de ani. A fost omorât de un adolescent

Tragedia momentului. Un cunoscut culturist brazilian s-a stins din viaţă la doar 34 de ani după ce a fost omorât de un adolescent.

Andre Cavalcanti a fost accidentat mortal în timp ce conducea o motocicletă. A fost lovit de o mașină la volanul căreia se afla un adolescent de 17 ani.

Andre Cavalcanti a fost omorât de un adolescent

Andre Cavalcanti (34 de ani) a murit pe loc după ce a fost lovit în plin de un autoturism care a intrat pe contrasens. Culturistul conducea o motocicletă în momentul impactului, potrivit as.com.


Tânărul, care nu avea permis, luase mașina părinților fără ca aceștia să știe. Împreună cu el mai erau încă doi minori, de 15, respectiv 17 ani.

„Accidentul s-a produs după ce adolescentul a făcut o manevră de depășire când s-a izbit frontal de motocicleta pe care se afla motociclistul”, a precizat unul dintre anchetatori.

 „Cu mare regret vă anunțăm că Andre Cavalcanti a fost ucis într-un accident de motocicletă. Era atât de tânăr, plin de planuri. … Am avut o mare pierdere aici pe pământ, dar cerul primește un dar”, a anunțat și Federația de Culturism Braziliană.

Alți doi culturiști, Marco Cesar Aguiar Luis și  Cintia Goldani au murit la începutul acestui an.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed