Tragedie cumplită în România! S-a stins din viaţă un mare campion. A fost răpus la doar 47 de ani de o boală teribilă

Tragedie cumplită în România! S-a stins din viaţă un mare campion. A fost răpus la doar 47 de ani de o boală teribilă. A fost un sportiv cu performanţe importante atât la europene cât şi la Mondiale.

Tragedie cumplită în ţara noastră. Un mare campion a decedat. S-a stins din viaţă la doar 47 de ani, răpus de o boală gravă.

Tragedie cumplită în România!

S-a stins din viaţă fostul pugilist Marian Velicu. Acesta a câştigat medalii la Campionatele Mondiale şi Europene. A încetat din viaţă la vârsta de 47 de ani, din cauza unei boli necruţătoare. Anunţul a fost făcut de către Federaţia Română de Box, pe pagina sa de Facebook.

Marian Velicu a fost vicecampion mondial la categoria 48 kg în 2001, la Belfast, după ce în 2000 cucerise bronzul la Europenele de la Tampere. Sportivul nu a putut să dispute finala din cauza unei infecții la rinichi.

Velicu a participat şi la Jocurile Olimpice de la Sydney, din 2000. A fost învins în turul secund de cubanezul Maikro Romero, care ulterior a cucerit bronzul. În 2001, el a recunoscut că a luat o pastilă de furesomid pentru a slăbi, fără să știe că medicamentul diuretic se află pe lista substanțelor interzise. Astfel că Agenția Mondială Antidoping l-a suspendat pentru doi ani din activitatea competițională. Pe durata suspendării, Velicu s-a angajat ca plutonier în Poliție la Sectia 12 din București.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed