Tragedia momentului în România! S-a stins din viață la doar 47 de ani. Doliu la echipa lui Gică Hagi

Tragedia momentului în România! S-a stins din viață la doar 47 de ani. Doliu la echipa lui Gică Hagi.

Cătălin Agafiţei, fost fotbalist la Farul Constanţa, s-a stins din viață joi, după ce a pierdut lupta cu o boală incurabilă.

Fostul fotbalist ar fi împlinit 47 de ani la data de 25 decembrie.

„Farul Constanta și Academia Hagi sunt alături, în aceste momente dificile, de familia fostului fotbalist și fost junior Farului, Cătălin Agafiței. Fost profesor titular al Școlii nr.24 și director al Școlii nr.3 din Constanța, Cătălin Agafiței s-a implicat activ inclusiv în educația școlară a zeci de copii din cadrul Academiei Gheorghe Hagi! Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, Aga!”,  este mesajul postat pe pagina de Facebook a constănțenilor.

Agafiţei la Midia Năvodari, Callatis Mangalia, Portul Constanţa, Oil Terminal sau CSO Ovidiu. Apoi a antrenat la CFR Constanţa sau Victoria Mihai Viteazu.

„Stimați colegi, de astăzi fotbalul Constanțean este in doliu, niciun cuvânt nu este suficient pentru a exprima regretul la aflarea veștii că unul dintre colegii noștri nu mai este printre noi.Cătălin Agafiței a fost un om bun, un coleg și un profesionist, un adevărat exemplu de corectitudine și demnitate. Cu nemărginită tristețe va fi prezent în gândurile noastre. Dumnezeu să-l odihnească prieten drag”, a scris pe Facebook unul dintre prietenii lui Agafiței.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed