Tragedia momentului în fotbal! S-a stins o legenda din generația de aur a orașului. Șoc total pentru toată lumea

Tragedia momentului în fotbal. John Hollins, fostul jucător al celor de la Chelsea și Arsenal, a murit la vârsta de 76 de ani.

„Chelsea Football Club este foarte trist să anunțe decesul fostului nostru jucător și manager John Hollins MBE la vârsta de 76 de ani. Toți cei din club transmit sincere condoleanțe familiei și prietenilor lui John”, este comunicatul oficial al celor de la Chelsea.

Lordul Daniel Finkelstein a transmis și el un mesaj în numele șefilor clubului.

„Ne-a părut foarte rău să aflăm de moartea lui John Hollins. A fost un erou pentru fanii acestui club și pentru mine. A fost în centrul uneia dintre cele mai mari echipe ale lui Chelsea și, pe lângă faptul că a contribuit la succesul său cu trofee, i-a exprimat spiritul. A ridicat echipa cu jocul său și a luminat Bridge-ul cu zâmbetul său. A oferit o viață în slujba acestui club, ca jucător, ca manager și ca ambasador în zilele de meci. A fost foarte iubit și ne va lipsi foarte mult”, a spus Daniel Finkelstein.

Hollins a jucat pentru Chelsea, Queens Park Rangers și Arsenal, și a avut un total de 714 apariții în Prima Divizie, un record englezesc în topul diviziei pentru un jucător de câmp și al doilea după portarul Peter Shilton. După ce și-a încheiat cariera de jucător, John Hollins s-a dedicat antrenoratului.

„Eroul meu, cel mai bun prieten și tatăl meu ne-a părăsit astăzi. A fost atât de modest, dar o voi spune și eu., a fost mesajul emoționant postat de Chris Hollins, fiul fostului fotbalist

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed