Tony da Silva are tupeu! Ce a putut să spună după egalul cu FCU Craiova: ‘Promit că ne salvăm’ + Mesaj pentru propria echipă

Tony da Silva are tupeu! S-a aflat ce a putut să spună după egalul cu FCU Craiova. Poli Iaşi şi FCU Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0, disputa pentru supravieţuire din Moldova. Totuşi, noul antrenor al ieşenilor este mulţumit.

Tony da Silva spune că echipa sa merita să câştige, dar a făcut o promisiune publică. Spune că Poli Iaşi va rămâne în Superliga.

Tony da Silva are tupeu!

„A fost un meci greu ca toate până la final. Nu mi-a plăcut cum a intrat echipa. Nu mi-au plăcut primele 20 de minute, de aceea am făcut schimbare. Apoi, am avut oportunităţi. Am avut 5-6 ocazii de gol, dar n-am avut noroc. Dacă cineva trebuia să câştige, trebuia să câştigăm noi.

Accept un egal că am jucat cu o echipă bună. Mergem să muncim. Nu am luat gol, am luat un punct şi mergem înainte. E grea lupta. Să vedem meci de meci. Mi-a plăcut că atunci când am făcut schimbări echipa a jucat mai bine. Voiam 3 puncte, dar am luat unul.

Fac o promisiune, echipa asta rămâne în prima divizie. Nu ştiu dacă direct sau cu baraj, dar promit că ne salvăm”, a spus Tony, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

În schimb, Rachid Bouhenna a spus clar. Vrea victoria în etapa viitoare pentru ca moldovenii să re menţină în Superliga. „Trebuie să câştigăm următorul meci. După egal trebuie să câştigăm ca să fie bine. A adus altceva Tony. Are experienţă în România. Nu am avut mult timp să lucrez cu el, dar suntem pe drumul bun. Să fim pregătiţi pentru următorul meci. Ştiam că nu e uşor, dar mai avem 6 meciuri. Trebuie să facem o serie de meciuri câştigate”, a spus Rachid Bouhenna, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed