Toni Iuruc șochează pe toată lumea! Ce a putut spune despre cazul Simonei Halep. Fanii s-au enervat crunt

Toni Iuruc șochează pe toată lumea! Ce a putut spune despre cazul Simonei Halep. Fanii s-au enervat crunt.

Toni Iuruc i-a enervat pe toți fanii Simonei Halep! Fostul soț al campioanei noastre a avut o reacție pe care fanii sportivei au considerat-o deplasată.

Toni Iuruc a provocat un nou scandal

Toni Iuruc a provocat un nou scandal! Fostul soț al jucătoarei din Constanța a oferit o reacție, după ce Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului a transmis că a depistat nereguli în pașaportul biologic al româncei.

„Nu am nicio calitate să comentez. Are oameni specializați lângă ea. Ea știe cel mai bine ce face. Este singurul lucru pe care pot să-l spun”, a declarat acesta, pentru Cancan.ro.

Știrea repsectivă a fost preluată de contul de Twitter „Tennis Letter”, iar susținătorii Simonei au reacționat dur la declarațiile omului de afaceri.

„Toni e la fel de rece ca Polul Nord!”, „Nu îi oferă prea mult sprijin”, „Nu e cea mai bună declarație de susținere pentru cineva nevinovat pe care am auzit-o” sau „Toni e un șmecher”, au fost unele dintre reacții.

Totuși, acesta și-a arătat în mai multe rânduri susținerea pentru Simona, chiar și imediat după divorțul dintre cei doi.

„Oamenii au o strategie de apărare de top, nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutățească situația… Un gând bun, normal, ca orice om, ca orice român, dar doar atât. Are o echipă de avocați.

De la un anumit nivel încolo, ea este singura care poate să răspundă. Nu ne jucăm, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis am zis. De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă. Trebuie ca doar ea și cu echipa de avocați, conform strategiilor, să comunice. Restul, de pe lângă, ar trebui să-i lăsăm pe ei în pace, să-și facă treaba”, a precizat Toni, în luna noiembrie a anului 2022.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed