Toni Iuruc reacţionează în cazul Simonei Halep! Ce spune fostul soţ al campioanei noastre. Toată lumea a rămas surprinsă

Toni Iuruc reacţionează în cazul Simonei Halep! Toată lumea a rămas surprinsă de ce a spus fostul soţ al campioanei noastre.

Iuruc a vorbit despre noile acuzații care i se aduc Simonei Halep în procesul de dopaj.

Toni Iuruc reacţionează în cazul Simonei Halep

ITIA a acuzat-o pe Halep că datele din pașaportul său biologic ar înregistra modificări importante pentru specialiștii antidoping.

„Nu am nicio calitate să comentez. Are oameni specializați lângă ea. Ea știe cel mai bine ce face. Este singurul lucru pe care pot să-l spun”, a afirmat Toni Iuruc, conform Cancan.ro.

După ce a fost depistată cu Roxadustat, Halep este acuzată acum de o altă încălcare a  Programului antidoping.

„ITIA confirmă că Simona Halep a fost acuzată de încălcare suplimentară şi separată a Programului antidoping de tenis (TADP), legată de nereguli din paşaportul biologic al sportivului (ABP).

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, ca urmare a testării pozitive pentru substanţa interzisă Roxadustat la US Open în august anul trecut”, este scris într-un comunicat al celor de la ITIA pe site-ul oficial.

Simona Halep: „Vor să mă găsească vinovată”

Pe de altă parte, Simona Halep spune că testele ei de sânge au ieșit normale. Sportiva a mai transmis și că se simte nedreptățită și chiar hărțuită.

„Acum, că am stabilit clar că am fost victima unei contaminări, au venit cu o așa-zisă evaluare anormală a sângelui. Trei experți renumiți la nivel mondial mi-au studiat testele de sânge și a fost foarte clar că sângele meu este complet normal”, a scris Halep, vineri, pe rețelele de socializare.

„Începând cu 7 octombrie, când am fost acuzată de dopaj de ITIA, am trăit cel mai negru coșmar din viața mea.

Mă simt neajutorată în fața unei asemenea hărțuiri și a unei motivații din partea lor să mă găsească vinovată. Încă o dată, toată viața am fost total împotriva oricărei forme de a trișa. Nu se aliniază valorilor mele!

Singurul lucru la care sper în acest moment este să am posibilitatea să beneficiez de independența și imparțialitatea judecătorilor într-un tribunal care îmi va da șansa de a-mi demonstra nevinovăția. Am încredere deplină în justiție și aștept cu nerăbdare să îmi prezint cazul la audierea programată la sfârșitul lunii mai, după câteva amânări cauzate de ITIA”, a mai scris Halep.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed