Tavi Popescu e noul Neymar! Așa zice Becali care i-a fixat și preț prohibitiv

Vineri noaptea, italienii de la calciomercato.com anunțau că Torino a pus ochii pe un român. În vizor a fost luat, conform presei din Cizmă, Octavian Popescu. Însă în calea fericirii ”perlei” roș-albastre s-ar pune chiar patronul.

De ce? Pentru că Gigi Becali n-ar vrea să-l lase pe Tavi Popescu să plece chiar din vara aceasta. Așa că îi va fixa un preț de speriat tânărului și talentatului atacant.

„Să-l ia, să dea 50 de milioane. Eu cer 50 ca să nu-l dau. Dacă voiam să-l dau, ceream 30. Giovanni crede așa, alții cred mai rău. Giovanni crede bine că-l dau pe 25 de milioane. Doar că eu fac ce vreau eu, are 19 ani și cer 50.

Tavi Popescu a început să aibă deprinderile lui Neymar, ale lui Messi. Sunt oameni care știu fotbal, se uită la fotbal, dar au mintea întunecată și au dușmănie și critică din invidie. Tavi Popescu nu pierde mingea, el driblează, dar dacă nu are culoar, el și pasează” a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Octavian Popescu este poate cea mai plăcută surpriză a campionatului. A fost unul dintre jucătorii importanți. A reușit să înscrie 10 goluri în actuala ediție și și-a trecut în cont și 4 assist-uri.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed