Tavi Popescu, demolat în direct de un fost căpitan al Stelei! Gigi Becali se va enerva crunt: `N-ai cum să fii tu lider că te pune patronul`

Tavi Popescu a fost demolat în direct de un fost căpitan al Stelei și al Petrolului Ploiești. Nu i-a dat nicio șansă ”perlei” lui Becali.

Valeriu Răchită nu consideră că Tavi Popescu este un lider la FCSB. Fostul fundaș al Stelei l-a făcut prav pe ”decarul” vicecampioanei.

Tavi Popescu, făcut praf de Vivi Răchită

Răchita a dat câteva exemple din istoria căpitanilor de la Steaua, printre care Mirel Rădoi şi Marius Lăcătuş, iar Tavi Popescu nu ar avea ”stofa” necesară să intre pe această listă selectă.

„Înainte, Gigi punea căpitan de echipă. Cum l-a pus pe Octavian Popescu. N-ai cum să fii tu lider că te pune patronul, când lexicul tău e format din 52 de cuvinte. Le termini repede. Vestiarul nu acceptă un lider impus, vestiarul își face lider.

Noi când aveam un ‘jupân’ pe margine și eram în dificultate, jupânul de pe margine sau liderul din teren făcea ceva. În teren nu mai au niciun lider. Nu mai este măcar Bourceanu.

Ultimul lider este Tănase. Sau ultimul lider adevărat a fost Rădoi. Nu vorbesc de pe vremea noastră, când era Lăcătuș. FCSB nu are niciun “jupân” în vestiar.

Țin minte meciul cu Progresul, când am jucat pe Ghencea, și trebuia să câștigăm. Primele minute ne-a omorât Progresul. Până când ne-a luat Lăcătuș la o fază fixă. ‘Bă, ce faceți? Ne calcă ăștia în picioare? Vă omor, nu mai ajungeți la pauză! Imediat am întors rezultatul, 3-1, și am câștigat campionatul”, a spus Răchită, citat de fanatik.ro.

60 de meciuri și 12 goluri are Octavian Popescu în tricoul celor de la FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed