Surpriză de proporții la Australian Open. 42 de puncte în tie-break-ul setului decisiv. Recordul Anei Bogdan a fost uitat

Surpriză de proporții la Australian Open. Anna Blinkova a eliminat-o pe Elena Rîbakina, locul 3 WTA, după un meci fabulos. S-a jucat cel mai lung tie-break de simplu feminin din istoria turneelor de Grand Slam.

Ana Bogdan și Lesia Ţurenko dețineau recordul la acest capitol după un meci jucat vara trecută, la Wimbledon.

Surpriză de proporții la Australian Open

Rusoaica Anna Blinkova, locul 57 mondial, a produs marea surpriză la Australian Open. A  eliminat-o în turul doi pe kazaha Elena Rîbakina, locul 3 mondial şi finalistă anul trecut, scor 6-4, 4-6, 7-6 (20).

Blinkova a salvat şase mingi de meci în cel mai lung tie-break de simplu feminin din istoria turneelor de Grand Slam, înainte de a transforma cea de-a zecea minge de meci pentru a se califica pentru prima dată în turul al treilea la Australian Open.

Acest tie-break de 42 de puncte a depăşit tie-break-ul de 38 de puncte jucat de Lesia Ţurenko şi Ana Bogdan, vara trecută, la Wimbledon.

Meciul a durat două ore şi 46 de minute.

Blinkova o va înfrunta în turul al treilea pe italianca Jasmine Paolini, cap de serie numărul 26. Învingătoarea se va califica în premieră în optimile unui turneu de Grand Slam.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed